Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzek mindig furán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek mindig furán ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van egy lány, jóban vagyunk meg minden, semmi szerelem, vagy ilyesmi, de amikor egy másik fiú kicsit is közelít felé, érzem, hogy meg tudnám ütni. Pedig nem járunk, egyszer történt egy ártatlan csók, de az már régen volt.
2011. nov. 6. 02:10
 1/3 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele általában de pár nap vagy hét alatt elmúlik ez az érzés.: ) utána már nem is foglalkozok vele.: )
2011. nov. 6. 02:15
 2/3 anonim ***** válasza:

akkor vagy mégiscsak van valami kis szerelem, féltés, stb.

És féltékeny is vagy, méghozzá elég durván! De meg kéne tanulnod ismerni, a saját érzéseidet!

2011. nov. 6. 02:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerelmes vagy. Ebben a helyzetben vagyok én is. Egyszerűen nem bírtam beismerni magamnak, de kénytelen lettem, csak egy szerelmes képes ilyenekre így reagálni.

Ha akarod írj privit és beszélgethetünk.

20/l

2011. nov. 6. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!