Mitől lehet, hogy mostanában naponta többször hirtelen megszédülök, és ilyenkor furán is látok?
Amikor hrtelen felállsz?
Egyébként talán a vérnyomás csökkenéstől leht.
ez minden embernél így van. Pl. forró kádból kiszállsz, felkelsz a meleg ágyból, stb... Akkor a vérnyomás hirtelen nagyon magasra ugrik fel, és ezért főként szédülés és látászavar (sötétülő kép) szokott jelentkezni.
Vigyázz vele... én múltkor hirtelen felálltam egy fél óra tv-zés után, és elkezdtem futni le a lépcsőn. Hirtelen megálltam, mert elkezdtem szédülni. Megfogtam a falat, és annyira elsötétült minden, hogy nem tudtam, hol vagyok, az agyam sem tudta, mert gondolkodni sem tudtam, és pár másodperc és összeestem volna... szerencsére anya meglátta, és gyorsan visszatartott :)
ilyen kis "itthoni" véryomásmérővel szoktam mérni,volt már 150/80,de 100/70 körüli is..és általában magas a pulzusom
gonodltam a szemere,de még a legkisebb porszemet is észreveszem,távolra is jól látok...szóval nincs ötletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!