Naponta többször megszédülök pedig a vérnyomásom normális akkor miért?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok biztos hogy nem terhes:P de ha ülök vagy fekszek és felkelek akkor megszédülök, elsötétül minden. Nagyon régota van ez és csak pár másodpercig tart de nagyon idegesitő. Egyik nap anyu megmérte a vérnyomásom (asszisztens) és teljesen normális volt. Akkor miért?2011. júl. 29. 14:45
1/7 anonim válasza:
Nem Vagy vérszegény véletlenül?Vérkeringéseddel minden rendben?Ha vérszegény Vagy az oxigén nagyon lagymatagon kering a szervezetedben,és így nehezen jut el oda,ahova kellene.
2/7 A kérdező kommentje:
nem tudok rola hogy vérszegény lennék, a kézfejem és a lábfejem mindig hidegebb mint a többi testrészem valaki egyszer mondta hogy ez rossz vérkeringés miatt van:s
2011. júl. 29. 15:09
3/7 anonim válasza:
Igen, ez tényleg a rossz várkeringés miatt van. Egyél sok vitamint.
4/7 anonim válasza:
*vérkeringés. Második voltam. De egyébként lehet, hogy vérszegény is vagy. Érdemes lenne egy teljes vérképet csináltatni.
6/7 Lin71 válasza:
Igaza van, igyál sok VIZET.
Mert a vízhiány miatt besűrűsödik a véred és leesik a vérnyomásod, ami szédülést okoz.
7/7 anonim válasza:
nekem is ugyanez van.
igyal sok vizet mer leesik a vernyomasod:)
persze ezt ugy mondom hogy akar napokig kibirom szedulessel folyadek nelkul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!