Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyeeek? Ilyenkor mi van? Szeret-e még?

Figyelt kérdés
Na hát felvázolnám hogy mi a helyzet. 9 hónapig jártam egy pasival. Akibe teljesen bele estem. és azt hiszem h ő is szeretett. Szakított velem azért mert megunt meg ilyenek. Szakítás után 1 hónapig nem beszéltem vele meg semmi. Aztán nem bírtam tovább rá írtam msn-en beszéltünk. De le se szarta a fejem. Ez több hónapig így ment. És most meg az egyik haverja járni akar velem, de én vele nem. és az ex. Pasim meg elkezdett úgy mond "foglalkozni" velem. Kötekedik velem meg msn-en is rám ír stb. És ezt nem tudom eldönteni, hogy ilyenkor mi vaN? Mi történt vele, hogy ennyi idő után beszél velem meg ilyenek? :/ Lécci Segítsetek! Kösziiii.
2011. febr. 18. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem rájöttt hogy fontos voltál neki mgiscsak, de nem kéne vele törődnööd küönösképp szerintem, lett volna okosabb "anno"...
2011. febr. 18. 23:30
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha egyszer még mindig szeretem.. :/ Nem tudok mit csinálni.
2011. febr. 18. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
nem akart veled járni,de ,hogy a haverja veled járjon....na az kikészíti idegileg...miket mesélsz majd róla..hajaj..kicsit darázik,de nem szeret,inkább fusztrált! (SZERINTEM)
2011. febr. 18. 23:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyszer az övé voltál, mindig az övé maradsz - típusú pasi lehet az exed. Nem szeretné, hogy a haverjával járjál. Ennyi.

Sajnos nem kellesz neki, és nem is érdekled. Próbálj meg tovább lépni. Ha pedig nem akarsz a haverjával lenni, akkor ne legyél.

2011. febr. 18. 23:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Birtoklási vágy...
2011. ápr. 2. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem meg féltékeny mert valószínű tudja,hogy a haverja járni akar veled, vagy pedig ő kérte meg a haverját,hogy próbálkozzon be nálad de ezt nem hiszem mert annak semmi értelme nincsen.
2011. ápr. 2. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!