Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akit ütött már meg a párja?
Hiába irtok nekik,meg sajnáljátok őket,úgyse fogják otthagyni a "párjukat". Igazi mártirok.
Nem baj,amig a normálisak, olyan kapcsolatban élnek ahol a párjuk ,szereti,tiszteli kényezteti és védi őket,és ahol biztonságba érezhetik magukat, addig az ilyen tipusúak önként lábtörlők meg bokszzsákok maradnak,végül lekileg csődtömegek lesznek, állandóan sirnak és sajnáltják magukat,később talán lesz egy szép családjuk is, összevert lelkileg beteg gyerekekkel.Szép élet! Hát ez van =(
Velem is volt ilyen...megpofozott..nem fajt,de a szandek mely nyomot hagyott bennem. Nem sokkal utana kidobott,de meg igy 5 honappal utana is szeretem....
18/L
Hát, pedig nem csak a faszik tudnak ám ilyesmit elkövetni... Egyszer nekem jött a barátnőm egy jó nagy sallerrel, amitől még az orrom vére is eleredt (sikerült meglepnie). Persze ő nyomta volna tovább a harcot, de azokat már megfogtam, csak a kezemet sikerült összekarmolásznia úgy, hogy még ma is látszanak a hegek...
Oka sem volt az egészre (egy hirtelen ötlettől jött feltételezés alapján kezdett el féltékenykedni), szóval megbocsátani sohasem fogok neki. Annak ellenére, hogy elmondása szerint állítólag beteg és néha dührohamai vannak, természetesen azonnal otthagytam, hiszen olyan ember, aki ilyesmire képes, az biztosan nem lesz az én gyerekeim anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!