Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan, akit ütött már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akit ütött már meg a párja?

Figyelt kérdés
És ennek ellenére vele maradt és többet nem fordult elő?

2012. júl. 3. 11:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Főleg ha vele maradsz látja hogy megteheti ezt veled mert te elnézed neki.. szerintem inkább legyél szomoru depis egy darabig minthogy máskor ugy összeverjen hogy fel kelni sem tudsz majd..
2012. júl. 3. 12:12
 12/26 anonim ***** válasza:
30%

én teljesen megértelek téged és hidd el ezt öszintén mondom. Engem is mindenki lehülyéz, hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen.

Hát sajnos nálunk is előfordult már hogy a párom bántott. Volt hogy durvábban volt hogy kevésbé, de mégsem a fájdalom az ami elviselhetetlen. Már mi is lassan 5 éve együtt vagyunk és én nagyon szeretem(szerettem) őt és állítása szerint ő is engem. Az a baj h ő nagyon hamar felhúzza magát minden apróságon és persze engem okol alaptalanul. Én sem tudtam őt elhagyni pedig tudom h azt kéne. Azt vettem észre magamon h minden alkalommal ha kiabál és felém tart összerezzenek és be kell valljam félek. Tegnap is volt egy eset és elszaladtam kulcsot, telefont, pénzt mindent otthagyva.Nem tudtam mást tenni féltem ha maradok eldurvul a vita.

Tudom h ott kellene hagynom de nehéz. Hova menjek lakni egyedül? szülőkhöz nem szeretnék. én is teljesen kétségbe vagyok esve mert közben néha olyan kedves velem és azt mondja én vagyok a mindene az élete. Nem értem ezt akkor miért bánik így velem? szerintem te is valahogy így érezhetsz ha jól sejtem.

2012. júl. 3. 12:16
 13/26 A kérdező kommentje:
Pontosan. Csak én még nem félek tőle, mert egyáltalán nem ilyen típus. Mégcsak kiabálni sem kiabált velem. Most is amikor lekevert egyet, egyből bocsánatot kért, látszott, hogy még ő is meglepődött. Meg beleőrülne, ha elhagynám. Mondtam neki, hogy én úgy voltam vele, ha megüt a párom, egyből dobom. Csakhogy ez nem ilyen egyszerű. REmélem, ezzel kicsit ráhoztam a frászt és nem fordul elő többet. Nagyon szeretem és ő is engem.
2012. júl. 3. 12:23
 14/26 anonim ***** válasza:
10%
Engem még sosem, de sokszor viselkedtem úgy, hogy rámfért volna egy pofon vagy egy vödör hidegvíz, hogy kicsit lehűtsem magam. Szóval én ilyen szituban meg tudnám bocsájtani, ha tudnám, hogy én magam provokáltam ki.
2012. júl. 3. 12:30
 15/26 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre ha én is megpróbálok keményén lenni és mondom neki hogy befejeztem vele és hagyjon békén már fel sem veszi. Az elején persze mond szépeket és könyörög és és én mindig megbocsájtok neki pedig egy kis idő után minden olyan lesz mint régen.
2012. júl. 3. 12:33
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
a hőség meg a stressz miatt izzadni szoktak az emberek, meg sokat enni, vagy sírni. nem bántalmazzák a másikat! azonnal hagyd ott, ha jót akarsz magadnak! anyám a második férjét is rosszul választotta meg, a vége az lett, hogy rendszeresen verte mostohaapuci anyámat is meg engem is, végül anyám úgy bekattant, hogy engem rakott utcára. ésez a sztori is csak egy "véletlen" pofonnal kezdődött, mert zaklatott lett, hogy kirúgták a munkahelyéről! megmagyarázni mindent meglehet, de idióta, aki mentegetni próbálja az ilyen embert! kérlek, te ne légy az!
2012. júl. 3. 13:12
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki egyszer megtette, akkor máskor is meg fogja tenni, erre mérget vehetsz!

És a bántáson kívül a legnagyobb baj még, hogy aki ilyet tesz veled, az NEM TISZTEL!

Márpedig a tisztelet egy jól működő kapcsolatban alapvetően fontos!

2012. júl. 3. 13:14
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan vannak ennyire idióta nők, akik megbocsátanák akkor, ha ők "provokálták ki"? HÁT NEM! NE LEGYETEK MÁR EKKORA BIRKÁK KÖNYÖRGÖM! Nincs olyan helyzet amikor egy férfinak jogában áll megütni egy nőt! Soha, semmikor!!!! Verje be az ablakot, b.ssza be az ajtót, szakítson, akármi! De ha ti ilyen bolondok vagytok, akkor nem nagy csoda, hogy a pasik mindent meg mernek tenni! Egyáltalán mi az, hogy kiprovokálta? Mi minősül annak? Hogy hisztizel? Netán más a véleményed? Vagy az, hogy a világon vagy?

Ilyenkor kimondottan szégyellem, hogy nő vagyok! Helyettetek szégyellem magam!

Gondolom most jön az, hogy egy ilyen hisztis p.csa mint én, megérdemli a verést :) Egy biztos, Én visszaadnám!

2012. júl. 3. 13:22
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Együtt voltam egy sráccal és ahányszor azt mondtam valamire, hogy nem. pl. Elmegyünk sétálni? nem..

Elkezdett velem üvöltözni mint a szemét, mindegy volt, hogy hol voltunk üvöltött. Egyszer össze vesztünk és a motorját rugdosta szét helyettem. Na én akkor kidobtam, de mivel egy társaságba jártunk így is minden nap együtt voltunk és igazából csak annyit változott a helyzet, hogy nem volt köztünk testi érintkezés. Rengeteget próbálkozott, hogy újra össze jöjjünk, pár napra a szakítás után éjjel sétálgattunk a haverokkal, mert már vége volt a bulinak. Mondtam olyan hajnali 5 fele, hogy inkább haza megyek aludni. Erre ez a csodás ember elkezdett rugdosni, hogy mi a fa/szért hagyom ott őt. Ezek után még vagy 5x tropára verte a motorját és egyszer a mellettem lévő póznát ütötte ököllel (helyettem).

Nekem volt elég eszem ott hagyni őt, még is azután vert meg, hogy szakítottunk.

2012. júl. 3. 13:25
 20/26 anonim ***** válasza:
54%
Kifogyott az észérvekből, ugyanakkor nem tudta elviselni, hogy ne neki legyen igaza, ezen felhergelte magát és eljárt a keze. Ő ilyen típusú személyiség, hiú, szeret dominálni, mindenben okosabb, ügyesebb lenni, esetleg osztani az eszét, és nem bírja eltűrni a kritikát, az ellentmondást.
2012. júl. 3. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!