Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akit ütött már meg a párja?
Figyelt kérdés
És ennek ellenére vele maradt és többet nem fordult elő?2012. júl. 3. 11:48
1/26 anonim válasza:
nem, és szerintem nem is lenne rá képes, nem tudom milyen férfi az aki megüt egy nőt...
csak úgy vagy volt valami szituáció is a háttérben? :O
2/26 anonim válasza:
igen... engem... vele maradtam mert nagyon szerettem, de a legközelebbit szerintem nem fogom kivárni...azóta elszállt róla a kép, hogy ő egy férfi...
3/26 anonim válasza:
engem ütöt én meg véresre vertem a fejét egy nyujtófával
17L
4/26 anonim válasza:
Nem és ha téged megütött a párod ne maradj vele !! Találsz tőle jobbat is és ha egyszer előfordult máskor is elő fog
5/26 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérnék.
Hát, veszekedtünk, az ő hibájából, amit rám akart kenni, csak nem hagytam. Persze normálisan érveltem, nem állat módjára. Erre ő, amikor nem tudott mit reagálni, megpofozott.
2012. júl. 3. 11:55
6/26 anonim válasza:
Ideges volt stb de nem mentség hagyd ott és ha legközelebb veszekedtek és még dühösebb lesz akkor agyonver? Szerintem ez nem normális az én párom is volt már rám nagyon ideges de inkább az ablakot rugta ki mint hogy engem bántson.. Nem hiszem hogy ezt máskor nem ismétli meg ha ideges és nem fér bele a verés semmilyen módon van egy ismerösöm aki folyton veri a barátnöjét megrugdossa meg minden mert a csaj nem számol be minden lépéséről és eltüri a srácnak .. mert ő szereti na pesze ez aztán a szerelem
7/26 anonim válasza:
Engem az exbarátom nagyon megvert. A torkomnál fogva szorított a falhoz és ököllel vert, úgy hogy volt köztünk egy laza 20-25kg az ő javára.
Az volt az a pont amikor végre összeszedtem magam és minden cuccommal együtt leléptem.
21/L
8/26 anonim válasza:
1x fordult elő, de soha többet. Nem volt rá lehetősége hogy újra megtegye, mert azonnal elhagytam. Erre nincs mentség, és nincs értelme a kapcsolat folytatásának.
9/26 A kérdező kommentje:
Nem néztem volna ki belőle, mert volt már egy ettől nagyobb vitánk, amikor mégcsak a hangját sem emelte fel. Talán a hőség, stressz miatt lehet. De nincs szívem otthgayni, pedig tudom, hogy ez lenne a helyes. :S
2012. júl. 3. 12:02
10/26 anonim válasza:
Nincs szíved ezt a barmot elhagyni? Undorító dolog amit tett, és ha képes volt erre, akkor nem szeret eléggé, hagyd el, nem érdemel meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!