Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év után hogyan hódíthatom vissza?
32 éves F vagyok, és a párom egyszer már tavaly bejelentette, hogy ezt így nem tudja tovább folytatni. Akkor megígértem neki hogy változtatok. (túl kevés figyelmet fordítottam rá) :(. A változás sajnos igen kismértékű volt részemről, így a helyzet ismét előállt, de most ez végleges döntésnek tűnik :( Költözés előtt állunk és bejelentette hogy egyedül szeretne költözni, nem tudja ezt tovább folytatni. Nagyon hülye voltam :( Azt mondja Ő már nem tud úgy közeledni hozzám emiatt, így értelmetlennek tart minden próbálkozást. A probléma az csak a dologban hogy Én is Őt és Ő is Engem nagyon szeret, de elhidegült. Nem hiszem hogy túlélem a dolgot és nem hiszem hogy ne lenne már esélyem. Segítsetek mit tegyek. Mondtam neki hogy próbáljuk meg, de erre az volt a válasza hogy nem tud már úgy hozzámállni. Semmilyen veszekedés nem történt, egyébként sem volt az elmúlt 3 év alatt egyetlen hangos szóváltásunk sem.
Köszönöm előre is.
Ez olyan tipikus eső után köpönyeg sztori. Azt mondd már el, miért most kapálózol utána, miért nem akkor tetted, amikor először szólt? Gondolom mert biztos voltál a tudatban, hogy ő ott van és mindig is ott lesz, tehát felesleges rá figyelni.:/
Na, hát a nők nem így működnek. Ha azt mondta végleg vége van, akkor jobb, ha hagyod. Tanulj a hibádból és ennyi.
Na jó, mivel hibádat beláttad, segítek még egy kicsit.:P
Van egy, a helyzetedre tökéletesen illő film, a címe Fireproof, magyarul nem jut eszembe a címe sajna... de le lehet netről tölteni. Kicsit keresztényes beütésű a film, ez az egyetlen hibája, ettől függetlenül neked tutira érdemes lenne megnézned, szóval keress rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!