Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leah^^ kérdése:
Miért nem ír vissza?
Figyelt kérdés
Pár napja volt bátorságom és írtam a fiúnak,aki tetszik,két napja leveleztünk,amikor az egyik üzimre nem válaszolt,pedig látta és semmi rosszat nem írtam neki. Őt dicsértem az üzibe,szóval legalább egy "köszi"-t biztos megérdemeltem volna :( amikor elkezdtünk írogatni,érdeklődő volt. akkor most mért nem ír vissza?2012. jún. 26. 09:37
1/4 anonim válasza:
Istenem, ne stresszelj már ilyen hülyeségeken. És ha megnézte és nem válaszolt, akkor mivan? Összedől a világ?
Nekem is volt olyan, hogy bejelentkezve maradtam anyuméknál, és kihasználta anyu az alkalmat. Rámírtak, ő megnézte, nekem meg otthon nem mutatta. Csak utólag basztak le engem is.
Attól, hogy egyszer nem válaszol, lehet ezeregy oka.
Szard le, kicsit állhatnál lazábban a dolgokhoz.
2/4 A kérdező kommentje:
jó-jó tudom,csak annyira kétesélyes a dolog,h most tetszem neki,vagy nem és most vagyok túl egy csalódáson is,hogy nagyon félek. és csak nem értem,h fent van 20 percet,de nem válaszol és előtte meg az volt az első dolga,amint feljött,h nekem visszairt.
2012. jún. 26. 09:50
3/4 anonim válasza:
Lehet hogy megijedt egy kicsit. De szerintem ilyen dolgot ne m facebook-on kéne megvitatnotok, ez a legrosszabb dolog amit tehetsz. Vagy élőben beszélgessetek, vagy inkább sehogy, mert ez olyan lekváros üveg kívülről nyalogatva módszer...
4/4 A kérdező kommentje:
ezt is tudom xdd de nem tudok vele találkozni,mert csak a suliba láttuk egymást eddig is. de már megoldódott :)))) bocsánatot kért és elbeszélgettünk. köszi a válaszokat!!! :D
2012. jún. 26. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!