Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemet hódítanám vissza. Férfiak, mit tegyek?
A férjed megtanulta már az első házasságában, hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni, és váltani kell amíg lehet.
Próbálkozni persze lehet, meg kell is, szerintem kicsit változtass magadon(fogyás, új frizura, új ruhák), az ágyban is újíts valamit. Főzz finom kajákat, ha nem tudsz főzni tanulj meg ilyen apróságok.
Saját bevallása szerint is ismerkedik, de nem lépne ki a házasságból. Nekem ez a kettő nem fér össze, bár én nő vagyok...
Fogyni nem fogynék, ha nem muszáj, nincs rajtam felesleg. A szex elméletileg még működik, erről beszéltünk, kipipálva. Ha csak nem volt őszinte. Főzés szintén kipipálva, a hajamat átfesthetném, de nem hinném, hogy ez hozza a megoldást. Valami azonban mégsem kóser, ha ismerkedik. Megváltozhattunk, de gyerek és 5 év házasság után azt gondolom, az lenne a csoda, ha nem változtunk volna. Ő szeret ismerkedni, ez rendben is van, na de hogy csak korban, lelkileg és agyilag is hozzá való nőkkel...?
Ohh, dehogyis vagyok fáradt! Azaz de, de nem ahhoz, hogy visszakapjam a férjemet. Na meg hogy meg is tartsam valahogy. Úgy vélem, mindkettő kemény dió lesz.
Nos akkor tatarozok, átalakulok és várom a csodát. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!