Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjemet hódítanám vissza....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemet hódítanám vissza. Férfiak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 éves a házasságunk, mostanra sikerült tökéletesen elrontani. Férjem kifelé lépegetne, én befelé invitálnám, ha tudnám. Férjemnek második házassága, nekem első, ő 43 éves, én 34. 5 év után van még esélyem arra, hogy visszakapom őt, vagy felejtsem el úgy, ahogy van, mert esély sincs visszaszerezni, ami egyszer elmúlt?

2012. jún. 23. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
Felnőtt érett nő szólott most hozzátok,gyökér társaim!Valaki legalább egy bojlerrel kínálja már meg!
2012. jún. 23. 23:06
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Kínáld meg mézzel.
2012. jún. 23. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
8%
hardcore szex mindennap, és semmi nyafogás XD
2012. jún. 23. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ. Például hogy ő rendbe szeretné-e hozni, mert ha már nem, akkor egyedül ehhez kevés leszel. Ő kifelé menne-ezt hogy értsük? Mondta, hogy válna? Esetleg van valakije? Mert ha ezek vannak már, szerintem nincs sok esélyed..
2012. jún. 23. 23:08
 5/10 anonim ***** válasza:
tegyél fel egy kv-t
2012. jún. 23. 23:09
 6/10 Pityeeesz ***** válasza:

A férjed megtanulta már az első házasságában, hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni, és váltani kell amíg lehet.

Próbálkozni persze lehet, meg kell is, szerintem kicsit változtass magadon(fogyás, új frizura, új ruhák), az ágyban is újíts valamit. Főzz finom kajákat, ha nem tudsz főzni tanulj meg ilyen apróságok.

7/10 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján tényleg nehéz értelmeset mondani. Elvileg van esély, próbáld meg, próbáljátok meg helyrehozni.
 8/10 A kérdező kommentje:

Saját bevallása szerint is ismerkedik, de nem lépne ki a házasságból. Nekem ez a kettő nem fér össze, bár én nő vagyok...

Fogyni nem fogynék, ha nem muszáj, nincs rajtam felesleg. A szex elméletileg még működik, erről beszéltünk, kipipálva. Ha csak nem volt őszinte. Főzés szintén kipipálva, a hajamat átfesthetném, de nem hinném, hogy ez hozza a megoldást. Valami azonban mégsem kóser, ha ismerkedik. Megváltozhattunk, de gyerek és 5 év házasság után azt gondolom, az lenne a csoda, ha nem változtunk volna. Ő szeret ismerkedni, ez rendben is van, na de hogy csak korban, lelkileg és agyilag is hozzá való nőkkel...?

2012. jún. 23. 23:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Teljes tatarozás, fodrász, új ruha, stb. Tudom, nem a külső számít, de azért de. Igenis fontos. Ha kívánatos, kedves, vonzó vagy, akivel lehet jót beszélgetni, élből érdekesebb leszel a szemében újra. Oké, munka után fáradt vagy, stb. Megértem. Tényleg. De ide most muszáj áldozatot hozni.
2012. jún. 23. 23:19
 10/10 A kérdező kommentje:

Ohh, dehogyis vagyok fáradt! Azaz de, de nem ahhoz, hogy visszakapjam a férjemet. Na meg hogy meg is tartsam valahogy. Úgy vélem, mindkettő kemény dió lesz.

Nos akkor tatarozok, átalakulok és várom a csodát. :)))

2012. jún. 24. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!