Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy ha meglát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha meglát full ideges lesz? Mivel szeretőm, és ismeri a férjemet, detitokban talizunk. Zavarban van inkább?

Figyelt kérdés

2012. jún. 7. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szerelmes, nem? Ugyanis ha az, lehet hogy szeret veled lenni, de baromi fáj neki a szitu, az, hogy te mással élsz, más felesége vagy, és ezek az érzések kavarognak benne.

Ha nincs szó szerelemről, akkor igen, lehet hogy zavarban van, hogy azt látod rajta, hogy bánja hogy házas nővel kezdett, vagy csak fél a lebukástól. Ezer oka lehet. Kérdezd meg tőle!

2012. jún. 7. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Hagyjátok abba és kész, szerinted mitől van..? Ekkora agysebészeket már ne haragudj... Lehet hogy rossz lesz neki hogy már nem találkozik veled ilyen szinten de örök életére jól jár. Nem értem én az embereket komolyan hogy miért nem bírnak magukkal. Ha férjed van ne tarts szeretőt mert két emberrel is ocsmány amit teszel. De ez egy vélemény sok sikert a megoldáshoz, és ne haragudj az indulatért.
2012. jún. 7. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
én is ezt tenném , mert nem akarnálak lebuktatni, így tovább tarthat a románc...
2012. jún. 7. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdező, egy Faith No More-szövegrészlettel reflketálnék a kérdésedre:

,,What a day, what a day, If you can look it in the face,, and hold your vomit..."

2012. jún. 7. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
bármit is jelensen :)
2012. jún. 7. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!