Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ahhoz, hogy ráébresszem a férjemet, hogy nem szeretik a szülei?
Szerintem nem arra kellene raebresztened, hogy "nem szeretik", hanem azt kellene benne tudatositani, hogy nagyobb felelosseggel tartozik a mostani csaladjanak, mint az elozonek. Ez meg abban kellene, hogy megnyilvanuljon, hogy a penzt haza viszi es nem a szuleihez.
En nem indulnek el olyan szalon, hogy szeret/nem szeret, inkabb azt hangsulyoznam, hogy ugye Te nem akarod, hogy a lanyod ne tudjon normalis eletet elni, mert nincs penz orvosra, oktatasra, stb...
Ha jól értem, nem diszfunkcionális a Ti kapcsolatotok, csak az zavar, teljesen érthetően, hogy a férjed jobban törődik a családjával, mint ők vele.
A helyzet ismerős. Én is jobban kötődöm a családomhoz, mint ők hozzám. Rám is mindig jobban számíthatott a testvérem, mint én rá. Egy barátom, aki kiegyensúlyozott, harmonikus családból származik, szintén fel nem tudja fogni, miért ragaszkodom még mindig hozzájuk. Én erre azt mondom, hogy sajnos ez nem adok-kapok játék, van, aki jobban, van, aki kevésbé ragaszkodik a családjával. Én nem fogom kevésbé szeretni őket attól, hogy ők kevésbé szeretnek engem.
Ugyanez igaz a férjedre, pontosan tudja, hogy nem olyan fontos a szüleinek, mégis szereti őket és törődik velük. Tudom, ez idegesítő, mert úgy érzed, nem érdemlik meg, de mint mondtam, a család iránti szeretet, törődés nem érdem kérdése, az valakiben vagy megvan, vagy nincs. Örülj neki, hogy a férjedben megvan, mert akkor tudhatod, hogy a gyermekeidet is így fogja szeretni, akármi történjen.
12:39 vagyok.
Ertem. De akkor tulajdonkeppen mar elkezdodott a megoldas. "Csupan" annyi maradt, hogy a hitelbol ki kell masznotok. Remelhetoleg tobbe nem fog beleugrani.
Ez igy rendben van mar.
En mondjuk nem tiltanam a szuleitol, sot ha megy akar csomagolhatsz is egy kis kajat. (kolbasz, suti, stb...)
Igy a ferjed lelkiismereten is segitesz. Annyit kerjel esetleg cserebe erte, hogy a tudtod nelkul ne irjon ala mindenfele papirokat.
36F
12:39 vagyok.
A valaszt nem tudom. Illetve lehet, hogy nincs valasz.
Nekem regen azt tanitottak, hogy "erzelmekkel nem lehet vitazni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!