Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel hódíthatom vissza az exemet?
Figyelt kérdés
Szeptemberben szakítottam a barátnőmmel, ő 22 éves. Szerintetek megoldás lenne az hogy 3-4 hónapig egyáltalán nem beszélünk egymással, és utána esetleg újra belém szeretne? Azt mondta már egyáltalán nem érez semmit irántam. Vajon beleszerethet az ember ugyanabba a személybe többször is? (23/F)2011. nov. 1. 11:07
1/12 anonim válasza:
Hát ha még szeret akkor van esély de ha végleg elengedett tényleg érzelmileg akkor nem sok esélyt látok rá,és azért 3 hónap nagyon sok idő hogy nála ez a dolog lecsengjen,ha ugyan úgy érez mint te akkor nincs gond...akkor lehet probálkozni,ezt kellene valahogyan kideríttened hogy hányadán áll veled kapcsolatban...
2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos azt mondja, hogy már nem érez semmit irántam.
2011. nov. 1. 11:36
3/12 anonim válasza:
Hagyd a fenébe! Sajnálatos, hogy már nem szeret, de ennek így kellett történnie. Válts életmódot, ismerkedj új lányokkal! Lehet, hogy féltékeny lesz, s zavarni fogja, hogy egyáltalán nem is keresed.
4/12 anonim válasza:
Szomoru teny szamodra de hidd el igaz ha azt mondja hogy mar nem szeret. Meg kerdezhetetd tolle hogy nem valtozott-e azota a velemenye, hogy nem hianyzol-e neki, stb. De ha azt mondja nem, meg minden ugyan olyan akkor nem erdemes kuzkodj utanna, mert csak megjobban kiabranditod magadbol szegenyt.
Sok sikert!!
5/12 anonim válasza:
Persze,aztán folyamatosan azon kattog hogy most tényleg szereted-e vagy mikor fogod lepattintani. Felejtős. Elb@sztad.
6/12 Napkiraly válasza:
Nem fog mégegyszer tégedet lájkolni. Felejtsd el, sajnos késő. Időben kellett volna lépned. Kutyaharapást szőrível, keress mást!
7/12 anonim válasza:
Lehetséges, de ez nem az a történet a ti esetetekben szerintem. Ne haragudj:( Persze minden lehetséges, de akkor már nem hónapkoról van szó, hanem kemény évekről, felejtésről, és esetleg újraismerkedésről ha úgy jön ki. Ne alapozz ilyenekre.
8/12 LP23 válasza:
Szia! szerintem ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz már fel :S ..ha ennyire reménytelen a helyzet, mint írtad..szar érzés, de idővel jön egy másik
9/12 anonim válasza:
hát én úgy vagyok vele, hogy ha egyszer ki tudom mondani, hogy nem szeretem, akkor az végleges.
de exem pl úgy szakított velem, h azt mondta, már nem szeret, erre jóval később megkeresett és bevallotta, h mai napig szerelmes belém... gondolom idegből mondta anno, h nem szeret. sztem megpróbálni meg lehet, de ne reménykedj túlzottan.
10/12 anonim válasza:
ja, és azt hozzá kell tennem, hogy nem mentem vissza hozzá, két okból: 1. már én nem szerettem 2. ha szerettem volna, se mentem volna vissza, mivel folyton az járt volna a fejemben, hogy megint mikor gondolja meg magát, mikor jön megint azzal, hogy bocs mégsem szeretlek, tévedtem. azzal, h kimondta, h nem szeret, örökre elvette a bizalmamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!