Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza tudom meg szerezni a volt baratnomet? Lennt
2hete szakitottunk masfel evig voltunk egyutt!tudni kell hogy nekem nem volt munkam mig jartunk kb 4 5 honapig a szakitas elott!(o dobott engem)lehet ezert i sdobott mert mindig mondt ah csinaljak valamit az almaimat vagy amihez kedvem van de mindig belekezdtem valamibe es felbe hagytam..furcsa de azert mert annyira szerettem hogy a sajat dolgaimra nem tudtaam koncentralni!csaladi hatterem is eleg zuros mindenki jobbra ballra!
ug yvaltunk el hogy oke vegleg vege.. de atoleltem es elkezdett zokogni! meg aznap talalkoztam vele este be volt csiccsentve vegulis uyg futott odahozzam a baratnoje elhuzta h ne ne csinaljon semmit !belenezett a szemembe lehajtott a afejet es elment de lattam rajta h legszivesebben a nyakamba ugrana!
azota 2 szer irtam neki semmi valasz (biztos hogy elolvasta)!
mit csinaljak kaparjak erte?nyomoljak ra szeret azert nem ir var h meddig nyomulok mennyire akarom meg?
"ennyire egyszeru lenne?nem akarom elvesziteni"
Nem fogod elveszíteni ha még akar tőled valamit, és igényeli azt, hogy újra együtt legyetek. Ha nem akar tőled semmit, akkor pedig légy férfi, és boríts fátylat a múltra. Remélem hogy nem szeretnéd, ha fanatikus zaklatónak könyvelnének el. Remélem hogy sikerül megoldani a problémát. Minden jót kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!