Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dumával lehet jól pasit szerezni?
Van pár srác aki tetszik csak nem tudom, hogy brszeljek velük? Mot mondjak nekik és hogy? Aki tud az segítsen!
Főleg fiúk válaszát várom, mert ők jobban tudják, hogy milyen dumak jönnek be. De ha valakinek... bárkinek van valami ötlete van, azt szívesen várom.
ha rövidtávra kell :- szeretek nyalókázni, szeretek fagyizni, ügyesek a kezeim.
hosszútávrva : megmondod neki simán hogy bejön neked..nagyon is... vagy hogy vele álmodsz mostanában. dícsérd hogy milyen rendes, más mint a többi fiú
Én egy könyvet ajánlok figyelmedbe: sherry argov - miért a rossz lányokat szeretik a férfiak?
Le is lehet tölteni valahonnan. :) Vannak nagggyon jó ötletek benne. ;)
Gumi nélkül kedvezményes!
Komolyra fordítva, már várom azokat a (szexista) válaszokat, hogy a fiúnak kell kezdeményezni, meg stb. :D
Én fiú vagyok, de nekem nagyon tetszene, ha oda merne jönni hozzám egy lány, főleg ha ő is tetszik nekem - és teljesen lényegtelen, hogy milyen apró kis hülyeséggel, beszélgetni kezdenék vele. :)
csak legyél aranyos, meg érdeklődj ennyi :P
f18
Ne hallgass a sok birkára meg hülyére! :D
Szóba állsz vele kérdezel tőle valamit aztán elkezdesz vele komunikálni. (beszélgetni). Ennyi a történet...
Utána a többi majd jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!