Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül barátnőt szerezni? (részletek lent)
Minden tinifiú a külsejét hibáztatja főleg pont azok akik még nem is néznek ki olyan rosszul...bűn ronda fiúknak is van barátnője míg jókülsejűeknek nincs...mert vagy csak barátnak kellenek, mivel olyan jó velük beszélgetni, de nem elég perverzek, nem érzik mellettük nőnek magukt a lányok...például ha valaki megpróbálja megfogdosni a mellem...igen azt gondolom róla hogy bunkó ugyanakkor, jelét adta annak hogy én nő vagyok ő meg férfi, ráadásul még be is jön neki egy másodlagos nemi jellegem...
Érted mire gondolok? Ha valakivel csak beszélgetek meg viccelődök úgy hogy az egész független attól hog y fiú én meg lány, akkor nyilván nem fogok rá fiúként nézni
De most nem azt mondom, hogy kezd el fogdosni a lányokat...valami olyat találj amivel nem feszíted túl a húrt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!