Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem sikerül barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül barátnőt szerezni? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Na szóval 15 éves vagyok és szeretnék egy lányt magam mellé. Nincs gondom a lányokkal való beszélgetéssel, ők is kedvelnek meg minden, de valahogy nem akar össze jönni. Nem nézek ki valami jól husi vagyok meg kicsit olyan kisfiús a képem szóval lehet, hogy emiatt nem tudom, általában minden lánynak csak barátnak kellenek. Erre kérnék választ, hogy miben változzak ahoz, hogy sikerem legyen. Kedves vagyok meg jófej szóval ezzel nincs meg vicces is azt mondják marha jó humorom van úgyhogy csak arra tudok gondoln, hogy a külsőm miatt van. Szóval értelmes válaszokat szertnék kapni! :/
2012. máj. 29. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
15 éves vagy, még sokat fogsz változni, ha mostanában nem sikerül, valószínűleg a kisfiús alkatod miatt van. DE! ne aggódj, ez változni fog, és ha férfiasabb leszel, biztosan a lányok is észrevesznek majd, és nem csak barátként kellesz majd :)
2012. máj. 29. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
abban az esetben ha a küldősön nem tudsz változtatni, legyél bunkó és elérhetetlen. hidd el 1-2 tinip.csa azonnal rád fog mászni ;)
2012. máj. 29. 19:53
 3/7 Killerdecsy ***** válasza:
Sportolj egy kicsit pl:focizz,vagy csak simán fuss pár kört minden nap,meg csinálj meg pár fekvőt,aztán hajrá :)
2012. máj. 29. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Minden tinifiú a külsejét hibáztatja főleg pont azok akik még nem is néznek ki olyan rosszul...bűn ronda fiúknak is van barátnője míg jókülsejűeknek nincs...mert vagy csak barátnak kellenek, mivel olyan jó velük beszélgetni, de nem elég perverzek, nem érzik mellettük nőnek magukt a lányok...például ha valaki megpróbálja megfogdosni a mellem...igen azt gondolom róla hogy bunkó ugyanakkor, jelét adta annak hogy én nő vagyok ő meg férfi, ráadásul még be is jön neki egy másodlagos nemi jellegem...

Érted mire gondolok? Ha valakivel csak beszélgetek meg viccelődök úgy hogy az egész független attól hog y fiú én meg lány, akkor nyilván nem fogok rá fiúként nézni

De most nem azt mondom, hogy kezd el fogdosni a lányokat...valami olyat találj amivel nem feszíted túl a húrt...

2012. máj. 29. 19:54
 5/7 A kérdező kommentje:
nos ezt kihagytam rendszeresen úszok járnék edzőterembe is csak az orvosom nem engedi mert nem régiben eltörött a karom és amiatt de köszi az eddigi válaszokat várom a többit :)
2012. máj. 29. 19:57
 6/7 A kérdező kommentje:
3. értem mire gondolsz csak nem nagyon tudnám megvalósítani sajnos elég félénk vagyok a gyerekkorom miatt nehezen nyílok meg elég gátlásos is szóval nem tudom én nem nagyon vagyok ez a seggre pacsizok az első találkozáson típus
2012. máj. 29. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Majd rájössz, hogy jobb nő nélkül élni. ;)
2012. máj. 29. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!