Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnék barátnőt? (Részletek lent)
Tegyük fel, hogy besz*ri vagyok. Hogyan szerezhetnék barátnőt? Nem vagyok kocka, de nagyon társaságba sem járok, mert nincs olyan társaság, ahova én beillenék. Persze nem ülök egész nap itthon, pörgök egész nap, megyek és jövök, tellenek a napok. Kezdeményezni nem igazán szeretek. Össze vissza hebegek - habogok, végül úgy beégek, hogy az eszméletlen.
Szokták mondani (osztálytársak, ismerősök, volt osztálytársak), hogy jó vágású vagyok, tehát nem csúnya. Volt már rá példa, hogy bejöttem csajnak, de nem sűrű ez az eset és nem is lett egyikből sem semmi. Végül is nem is akarok sűrűn ilyet, csak annyit, hogy végre legyen valakim. Élet ilyesféle terén elég szerencsétlennek érzem magam.
Nyomós dolog az öltözködésem? Egyszerű dolgokat szeretem. Fekete farmer, egyszínű, felirat és kép mentes pólók, stb.
Szóval egyszerű vagyok, csendes, vissza húzódó és komoly. Persze, mint minden hozzám hasonló korosztályban lévőnek a hülyeségen forog a feje, akár csak nekem. Tehát ha kell komoly vagyok, ha kell akkor nem. Talán nehezen ismerkedek.
Így a leírtak alapján mit tudnátok tanácsolni? Hol ismerkedhetnék? Vagy nagyon emésztem rajta magam, inkább foglalkozzak mással, majd lesz valami? Végül is még "gyerek az idő".
De lehet, hogy csak szimplán hülye vagyok. :)
(Nem vagyok terhes... és komoly válaszokat várok.)
16/F
Így a leírtak alapján elég normálisnak tűnsz. Sztem nincs semmi probléma veled. Próbálj meg többet eljárni otthonról (bulikba, szórakozóhelyekre), azzal meg h mindig beégsz nem sok mindent tudsz kezdeni az idő múlásával hátha túl leszel rajta és megtalálod az igazit. :)
Sok sikert
mintha én írtam volna.
Először, légy jóba az osztálytársakkal (ne baszogass senkit, ne oltogass mert ezt senki nem szereti)velük ha jóban vagy akkor elhívnak a társaságba (nem direktben de elhívattathatod magad) ott lesznek ismerős csajok első körben, vagy idegenek.
Pl kocsmában ismerkedni nem nagy kunszt, pár sör, összespannoltok a kiszemelt csaj társaságával és máris ott a lehetőség, beszélgettek iszogattok, ha nem jönössze legalább önbizalmad lesz.
B, menj el sprotolni és nem lesz olyan kellemetlen, hoyg nincs bnőd.
üdv 17f
Köszönöm az eddigi véleményeket. Várok még további véleményeket.
Köszönöm.
Nem vagyunk mi ikrek véletlenül? Mintha saját magamat látnám :)
Egyébként szerintem szerezz egy baráti társaságot. És menj el velük bulizni (mármint nem diszkóba vagy táncházba) hanem házibulikba meg ilyen esti kijárkálásokra. Nekem legalábbis ez jött be.
Ha tényleg helyes vagy, komoly és a többi amit leírtál akkor gyere oda hozzám hebegve habogva és egyből belédszeretek. Nem tudom a többi lánynak mért nem jön be ez?! :D
17L
szepen leirtad,de egy hangminta es egy kis kep et megneznek rollad,szoval amig ezt a hosszu szoveget irtad,inkabb mentel volna ki es szollitottad volna meg az elso lanyt,maris nott volna az onbizalmad egy annyival hogy a kovetkezot is megszollisd.szerintem nagyon nagy baj van veled
clyde
A netet mindenképp zárd ki, tudod mint a parkolóhely...a jók már mind foglaltak a maradék meg a nyomorékoknak van fenntartva. Tudom páran besértődnek,de a nettel csak megy az idő...min 2 hét mire találkozol valakivel és addig msn-en mindent megbeszéltek, téma se marad élőre. Minden netes társkereső kilőve.
A másik az öltözködés, fogadok nem véletlen tértél ki rá, már más is szót emelhetett...a nőnél akkor van több esélyed ha megmozgatod a fantáziáját. Ezt most nem úgy írom, hogy "na én csak tudom" hanem, mint tény. Fiú/lány ha stílusához öltözik SZÍNEKET nem kímélve akkor nem lehet gond. Nem tudom, hogy nézel ki,de látatlanba...
- farmer legyen kék, élénk kék..a fekete szürke nadrág halott szín (farmerhoz nem illik)
-Póló
-Cipő
(szín meg forma, a márka más kérdés)
Innentől fantázia...napszemüveg, karkötő, nyaklánc, fülbevaló amit akarsz
Ha nem igénytelen, de mégis semmilyen a ruházatod akkor ugyanott vagy sajnos.
Tavasz van, tombolnak a hormonok (áll a fasz),ne halogass semmit, csak ne akarj görcsösen szerezni valakit, mert lehet, hogymittomén júniusban jön össze, addig meg 2x esel depresszióba.
Komoly válasz próbál lenni XD
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!