Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnék barátnőt? (Részletek lent)
Tegyük fel, hogy besz*ri vagyok. Hogyan szerezhetnék barátnőt? Nem vagyok kocka, de nagyon társaságba sem járok, mert nincs olyan társaság, ahova én beillenék. Persze nem ülök egész nap itthon, pörgök egész nap, megyek és jövök, tellenek a napok. Kezdeményezni nem igazán szeretek. Össze vissza hebegek - habogok, végül úgy beégek, hogy az eszméletlen.
Szokták mondani (osztálytársak, ismerősök, volt osztálytársak), hogy jó vágású vagyok, tehát nem csúnya. Volt már rá példa, hogy bejöttem csajnak, de nem sűrű ez az eset és nem is lett egyikből sem semmi. Végül is nem is akarok sűrűn ilyet, csak annyit, hogy végre legyen valakim. Élet ilyesféle terén elég szerencsétlennek érzem magam.
Nyomós dolog az öltözködésem? Egyszerű dolgokat szeretem. Fekete farmer, egyszínű, felirat és kép mentes pólók, stb.
Szóval egyszerű vagyok, csendes, vissza húzódó és komoly. Persze, mint minden hozzám hasonló korosztályban lévőnek a hülyeségen forog a feje, akár csak nekem. Tehát ha kell komoly vagyok, ha kell akkor nem. Talán nehezen ismerkedek.
Így a leírtak alapján mit tudnátok tanácsolni? Hol ismerkedhetnék? Vagy nagyon emésztem rajta magam, inkább foglalkozzak mással, majd lesz valami? Végül is még "gyerek az idő".
De lehet, hogy csak szimplán hülye vagyok. :)
(Nem vagyok terhes... és komoly válaszokat várok.)
16/F
Kedves clyde
Jó ideje figyelem már a tevékenykedésedet itt, vagyis inkább bele botlottam pár hozzászólásodba véletlen. Offolás, felesleges baromságok hozzászólások látom mennek. Nem véletlen írok pár nappal később erre választ. Talán, mert nincs rá időm. Ezt a sz.rt csak azért írtam meg, mert kíváncsi voltam mások véleményére.
Köszönöm a remek hozzászólásod. Előre haladtam, hogy min kéne változtassak. Buta.
---
Én a netet teljes mértékben kizártam, annak semmi értelme. Két hét alatt nem is lehet találni senkit sem, ha meg találok is nem is biztos, hogy működni fog.
Ruházatom nem igénytelen, csak egyszerű. Fekete gatya amihez (szerintem feltűnő), egyszínű piros, narancssárga, fehér vagy épp fekete póló. Még kis millió színű pólóm van. Ezek a színek amiket belinkeltél, ez nem az én stílusom, nem nekem való. Ezüst karkötő nyaklánc, gyűrű, de nem túl feltűnően, nem csilli-villi feltűnő valaki. Szóval olyan semmilyen sem vagyok, meg az a túl erős stílusú sem. Amúgy a ruhámra még nem tettek megjegyzést, csak úgy is megkérdeztétek volna.
---
Kedves utolsó és utolsó előtti hozzászóló. Örültem a negatív kritikának, ami nálam kifejezetten építőjellegű. Ez most ráébresztett, hogy nem görcsölök rajta, mert végül is minek?
Köszönöm a hozzászólásaitokat. Amit tanultam, hogy nem foglalkozok ezzel. Nem keresek ezekre választ, mert nincs. Talán ismeretség kérdése, talán szerencse kérdése. Majd lesz egyszer, vagy nem. Ha meg nem lesz, akkor sincs végül is baj, élem az életem.
Nem fogom ilyen miatt felakasztani magam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!