Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak? (részletek lent)
Szeretném értelmes emberek véleményét kikérni.
Tehát a történet:
Tavaly a pasim születésnapi bulijára betoppant az exe, egész éjszaka végig beszélgettek, a barátom rám sem hederített.Úgy nézett a csajra mint egy istennőre. Én egy másik szobába átmentem, vártam h hú majd jön ő is, biztos csak beszélgetnek egy kicsit. Be is toppant , a csaj mögötte, és a barátom konkrétan félretett az utból, és kivett a szekrényből egy boxert, h odaadja a lánynak, mivel leöntötte a nadrágját. Kezdtem kicsit ideges lenni. A sztori úgy folytatódott, hogy a pasim lement a lánnyal és megszárította a vizes nadrágját, és ugyanúgy beszélgettek, rólam tudomást sem vettek. Szakítani akartam, de annyira gyenge voltam akkoriban, és kiszolgáltatva neki, hogy nem tettem meg. Hitegettem magam, hogy ez nem jelent semmit.Rá napokra teljesen depressziós volt, hozzám se szólt, mindig veszekedett.De valahogy "helyrejött" a dolog köztünk. Ahogy telik az idő, egyre jobban felemészt a dolog. Kár, de most jöttem rá,hogy szakítani lenne a legjobb. Most jöttem rá mindenre sajnos, hogy mekkora hülye papucs voltam. Fura lesz, ha most szakítok vele.,, Mit tegyek,, :( tanácstalan vagyok(most elvileg minden renbden köztünk, de én a történteket nem tudom elfelejteni...)
Értelmes válaszokat várok, köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!