Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak? (részletek lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Szeretném értelmes emberek véleményét kikérni.

Tehát a történet:

Tavaly a pasim születésnapi bulijára betoppant az exe, egész éjszaka végig beszélgettek, a barátom rám sem hederített.Úgy nézett a csajra mint egy istennőre. Én egy másik szobába átmentem, vártam h hú majd jön ő is, biztos csak beszélgetnek egy kicsit. Be is toppant , a csaj mögötte, és a barátom konkrétan félretett az utból, és kivett a szekrényből egy boxert, h odaadja a lánynak, mivel leöntötte a nadrágját. Kezdtem kicsit ideges lenni. A sztori úgy folytatódott, hogy a pasim lement a lánnyal és megszárította a vizes nadrágját, és ugyanúgy beszélgettek, rólam tudomást sem vettek. Szakítani akartam, de annyira gyenge voltam akkoriban, és kiszolgáltatva neki, hogy nem tettem meg. Hitegettem magam, hogy ez nem jelent semmit.Rá napokra teljesen depressziós volt, hozzám se szólt, mindig veszekedett.De valahogy "helyrejött" a dolog köztünk. Ahogy telik az idő, egyre jobban felemészt a dolog. Kár, de most jöttem rá,hogy szakítani lenne a legjobb. Most jöttem rá mindenre sajnos, hogy mekkora hülye papucs voltam. Fura lesz, ha most szakítok vele.,, Mit tegyek,, :( tanácstalan vagyok(most elvileg minden renbden köztünk, de én a történteket nem tudom elfelejteni...)

Értelmes válaszokat várok, köszönöm :)

2012. máj. 22. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Velem is ilyesmi volt a harag egyre jobban gyülemlett bennem egyre jobban távolodtam tőle és ahogy jött egy alkalom hogy szakíthattam meg is tettem.. Soha nem fogod neki megbocsátani soha nem fogod már úgy szeretni mint előtte.. Szerintem meg is válaszoltad a kérdésed:)
2012. máj. 22. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
mi lenne ha szakítás előtt kérdőre vonnád, hogy ez mi az isten nyilva volt
2012. máj. 22. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
bocsi nyila
2012. máj. 22. 20:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Kérdőre vontam, de kimagyarázta, hogy semmi stb. Azóta sokszor felhoztam, egyre jobban idegben vagyok. De mindig csak terel, nem tud őszintén beszélni. De mint írtam, jó nagy papucs voltam akkoriba. Lehet, még most is,de már nem vagyok vele boldog, hiába ha szeretem.
2012. máj. 22. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó, jó, szereted, de vagy boldog, akkor nincs értelme az egésznek. Egy ember azért van egy kapcsolatban, mert boldog, az már nem szerelem, hogy nem vagy az, ez az én véleményem, de szerintem ez már csak ragaszkodás.
2012. máj. 22. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!