Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dumával lehet jól pasit szerezni?
Figyelt kérdés
Van pár srác aki tetszik csak nem tudom, hogy brszeljek velük? Mot mondjak nekik és hogy? Aki tud az segítsen!
Főleg fiúk válaszát várom, mert ők jobban tudják, hogy milyen dumak jönnek be. De ha valakinek... bárkinek van valami ötlete van, azt szívesen várom.
2012. jún. 13. 20:37
11/15 anonim válasza:
Az hogy én vagyok itt aki ezt mondja az nem azt jelenti hogy én vagyok a hülye hanem azt hogy a többi a nemnormális. XD
Üzenem a többieknek lehet menni fizetős prostikhoz nem egy normálist kell levinni arra a q..a szintre. Így is túl sok a Q..a
De nincs rá pénzed pélóhuszár?? sorry:P
12/15 anonim válasza:
"Nincs rajtam bugyi."
Ennyi bőségesen elég ;)
22F
13/15 A kérdező kommentje:
Azért ezt inkább nem mondom.
2012. jún. 13. 21:59
14/15 anonim válasza:
Lányként gyakorlatialg akármit. Több srácot is akarsz egyszerre?:D
15/15 A kérdező kommentje:
3-at is. Baj, hogy egyszerre ennyi sracra gerjedek?
2012. jún. 15. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!