Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiú (k)! Hogyan fogadnád ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú (k)! Hogyan fogadnád ha egy lány megakarna 'szerezni' téged? Nem zavarna hogy a nőnemű kezdeményez?

Figyelt kérdés

Itt most nem azokra a 'hölgyekre' gondolok akik egy buliban szó nélkül lesmárolnak, és döngetheted is őket.

Például ha egy olyan lány (kedves, átlagos, nem fullos de nem is ronda) menne oda hozzád beszélgetni, akit nem ismersz, maximum látásból (suliból) és próbálna egy picit poénkodni, hülyéskedni, aztán később kedveskedni neked saját keze által sütött sütikkel (amik finomak is) Persze mindvégig tudod hogy tetszel neki. Hogyan fogadnád? Zavarna hogy ő kezdeményezett? Bele tudnál szeretni egy ilyen lányba, esetleg eltudnál képzelni vele egy komolyabb párkapcsolatot?

2012. jún. 10. 17:33
1 2
 1/20 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
Engem nem én visszahúzódó vagyok ergo nem merek kezdeményezni
2012. jún. 10. 17:35
 2/20 anonim ***** válasza:
Félénk természetemből adódóan nemhogy nem zavarna, de kifejezetten örülnék neki.
2012. jún. 10. 17:39
 3/20 anonim ***** válasza:
Ha elég finom a süti akkor nem zavarna :DD
2012. jún. 10. 17:41
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

ez a "lány kezdeményez gáz e?" ezt hányszor felteszik te jó isten...

NEM! Egyáltalán nem baj! A pasik örülnek neki!

2012. jún. 10. 17:46
 5/20 anonim ***** válasza:
Te most lány vagy, vagy fiú?
2012. jún. 10. 17:49
 6/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

17:46 : igen, ez a lány én vagyok:D Viszont az eddigi feltett 'lány kezdeményez gáz e'

2012. jún. 10. 17:50
 7/20 A kérdező kommentje:
* szóval ez a kérdések már barátokra vonatkoznak általában. Tehát már ismerik egymást
2012. jún. 10. 17:51
 8/20 anonim ***** válasza:
Hát először megkérdezném, hogy komoly? Szóval furcsállnám.
2012. jún. 10. 17:52
 9/20 anonim ***** válasza:

háát is-is....de ismeretlenek közt is hidd el!

nyugodtan kezdeményezz, a hiedelemmel ellentétben nem fog rib@ncnak nézni!

2012. jún. 10. 17:55
 10/20 anonim ***** válasza:

Nem zavarna. Furcsa lenne mert egy lány se mutatta ki hogy tetszenék neki, még úgy se hogy én próbáltam kezdeményezni.

Ha tetszik a lány akkor még örülnék is neki.

2012. jún. 10. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!