Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú (k)! Hogyan fogadnád ha egy lány megakarna 'szerezni' téged? Nem zavarna hogy a nőnemű kezdeményez?
Itt most nem azokra a 'hölgyekre' gondolok akik egy buliban szó nélkül lesmárolnak, és döngetheted is őket.
Például ha egy olyan lány (kedves, átlagos, nem fullos de nem is ronda) menne oda hozzád beszélgetni, akit nem ismersz, maximum látásból (suliból) és próbálna egy picit poénkodni, hülyéskedni, aztán később kedveskedni neked saját keze által sütött sütikkel (amik finomak is) Persze mindvégig tudod hogy tetszel neki. Hogyan fogadnád? Zavarna hogy ő kezdeményezett? Bele tudnál szeretni egy ilyen lányba, esetleg eltudnál képzelni vele egy komolyabb párkapcsolatot?
ez a "lány kezdeményez gáz e?" ezt hányszor felteszik te jó isten...
NEM! Egyáltalán nem baj! A pasik örülnek neki!
Köszönöm a válaszokat.
17:46 : igen, ez a lány én vagyok:D Viszont az eddigi feltett 'lány kezdeményez gáz e'
háát is-is....de ismeretlenek közt is hidd el!
nyugodtan kezdeményezz, a hiedelemmel ellentétben nem fog rib@ncnak nézni!
Nem zavarna. Furcsa lenne mert egy lány se mutatta ki hogy tetszenék neki, még úgy se hogy én próbáltam kezdeményezni.
Ha tetszik a lány akkor még örülnék is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!