Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiú (k)! Hogyan fogadnád ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú (k)! Hogyan fogadnád ha egy lány megakarna 'szerezni' téged? Nem zavarna hogy a nőnemű kezdeményez?

Figyelt kérdés

Itt most nem azokra a 'hölgyekre' gondolok akik egy buliban szó nélkül lesmárolnak, és döngetheted is őket.

Például ha egy olyan lány (kedves, átlagos, nem fullos de nem is ronda) menne oda hozzád beszélgetni, akit nem ismersz, maximum látásból (suliból) és próbálna egy picit poénkodni, hülyéskedni, aztán később kedveskedni neked saját keze által sütött sütikkel (amik finomak is) Persze mindvégig tudod hogy tetszel neki. Hogyan fogadnád? Zavarna hogy ő kezdeményezett? Bele tudnál szeretni egy ilyen lányba, esetleg eltudnál képzelni vele egy komolyabb párkapcsolatot?

2012. jún. 10. 17:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

most jó is lenne egy ilyen

f18

2012. jún. 10. 17:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha tettszik a lány akkor őrülnék neki, de nagyon:)
2012. jún. 10. 18:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
mivel nem vagyok az a kimindott orrba-szájba csajozós alkat (sajnos) ezért egyáltalán nem zavarna egy kezdeményező lány.
2012. jún. 10. 18:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát ha a srác ribancnak nézne ezért, akkor hagyd inkább kettesben őt Marok Marcsival...
2012. jún. 10. 18:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
NEM! NYUGODTAN!
2012. jún. 10. 18:27
 16/20 anonim ***** válasza:
összetenném a két kezem,hogy nem nekem kellett nyomulni. Na meg persze imádkoznék, hogy engedi-e, hogy a szájába élvezzek.
2012. jún. 10. 18:28
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna, persze legyen szimpatikus :)

Szóval kezdeményezz nyugodtan a srácnál, ha csak egy kicsit is normális pozitívan fogja értékelni.

2012. jún. 10. 18:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, de nagyon :)
2012. jún. 10. 19:37
 19/20 anonim ***** válasza:
ha tetszik a maca, akkor nem zavarna, sőt kimondottan örülnék neki,, mert jóval könnyebb dolga van így az embernek. VAnnak bizony olyan palik,akiknek nem hogy kihívást jelentene megszerezni egy nőt,hanem nincs vagy idejük, vagy idegzetük túl sokat pitizni, udvarolni satöbbi, ilyenkor jó ha kirakja a lány az irányjelzőt, hogy mi merre hány méter, gördülékenyebben megy a dolog, minek húzni azt ami úgyis összejönne. Ez az alapelképzelés. Csak ugye ott vannak a problémák,hogy a nő se lát bele a manusz fejébe, és ha nem mutat a pali érdeklődést, nem bámulja a lányt eléggé, akkor is nyomulna a nő ha állatira nem kell nekem ,akkor meg rém idegesítő volna. És ugye ez meg elbizonytalanítja a nőket,ez a tudat, aztán sokan nem mernek nyitni, és ráfogják arra ,hogy ő a férfi, kezdjen ő. Rossz , buta tradíció egyébként ez szeritnem. Az a baj ezzel az egész párkapcsolatot kezdjünkkel,hogy borzasztó bonyolult, olyan mint humán beállítottsággal megoldani egy 6ismeretlenes egyeneletet. Szerencsések azok,akik jó helyen vannak jjó időben ,jó szituációkban símulnak össze. Egyébként meg rém bonyolult. De amondó vagyok, hogy azért jelezgessenek a nők, meg tudják oldani ügyesen,hogy diszkréten, de azért lehessen érezni,hogy na, van valami érdeklődése az úgy okés. Csak ne legyen nagyon kullancs, ne akarjon állandóan beszélgetésbe elegyedni, mert az elég terhes jelenség, ha nem jön be a lány. Ha szinkréten teszi,akkor semmiképp nem cinkes a próbálkozása.
2012. júl. 3. 08:28
 20/20 anonim válasza:

A mi kapcsolatunkat is én kezdeményeztem :D

13l

2013. júl. 21. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!