Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem vele?
Figyelt kérdés
pár hete tetszik egy srác. leginkább az fogott meg benne, hogy bármikor meg tud nevettetni, mindig meghallgat és őszinte velem.ezért úgy érzem nekem is annak kéne lennem vele. egyszer már elhatároztam hogy elmondom neki de miután közölte, hogy a tegnapi randid milyen jól érezte magát egy másik csajjal egy kicsit elbizonytalanodtam.nem tudom hogy mindent elmondjak e neki.mármint az érzéseimet.nem tudom mennyire rémíteném meg.nem tudom mit reagálna rá.vagy, hogy mennyire lenne más ezután a kapcsolatunk.csak azt tudom h valahogy élőben szeretném elmondani neki, hogy lássam az arcát a szemét h mit reagál.
14/L
2012. jún. 25. 21:25
2/5 A kérdező kommentje:
17 lesz
2012. jún. 25. 21:36
3/5 anonim válasza:
Csak barátnak néz téged, ha megosztja a randija részleteit, bele ne zúgj!
4/5 A kérdező kommentje:
és hogyan másszak ki belőle ha már szerelmes vagyok?:/
2012. jún. 25. 21:56
5/5 A kérdező kommentje:
egyépként holnap találkozunk
2012. jún. 25. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!