Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van vki aki még csak 1 emberre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van vki aki még csak 1 emberrel feküdt le?

Figyelt kérdés
csak a kíváncsiság kedvéért, ki az, aki még csak egy emberrel bújt ágyba és sohasem cserélné le, mert tudja, hogy ő az igazi és vele fogja leélni az életét, van-e még ilyen? :)

2012. jún. 23. 20:51
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Én csak eggyel voltam, nem is vágytam volna soha másra, ha nem szakított volna velem, nekem ő lett volna az igazi...
2012. jún. 26. 16:22
 22/39 anonim ***** válasza:
75%

20 éves voltam amikor kezdtük a kapcsolatunkat,majdnem 21 amikor először szeretkeztünk.23 múltam amikor szakítottunk.Azóta még nem volt kapcsolatom.Szóval eddigi életemben ő volt az egyetlen.

26/N

2012. jún. 26. 16:26
 23/39 Leni Riefenstahl ***** válasza:
23%
Nincs olyan ember, mert a szüzességét mindenki gruppenpartiban veszíti el!
2012. jún. 26. 16:32
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
17 éves voltam, amikor a mostani párommal lefeküdtem:) több, mint két éve együtt vagyunk:) neki nem én voltam az első, de velem próbált ki nagyon sok mindent, és én vagyok eddig a leghosszabb kapcsolata:) elég komolyan gondoljuk mindketten, mert pl én készítem fel most egyetemre, meg hasonlók, nagyon szeretem, és nem szeretném, hogy vége legyen, de nem is úgy állunk:P 19L
2012. jún. 26. 16:41
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
én csak kettővel.. de kevésnek érzem, tapasztalni kell :D
2012. jún. 26. 16:45
 26/39 anonim ***** válasza:
Van.
2012. jún. 26. 16:53
 27/39 anonim ***** válasza:

szánalmas,h most ez számít "fehér hollónak".

15 voltam,amikor járni kezdtünk,ő 17 volt.első pillantásra belém szeretett,de én várattam még fél évig,aztán 1 hónap után lefeküdtem vele.ez volt 2 éve.azóta nincs semmi baj,néha összekapunk,de akkora baromságokon,h utána csak nevetünk.persze nálunk is voltak komolyabb viták,de miután lenyugodtunk,addig beszélünk róla,amíg nem marad szálka egyikünkben sem.sztem a legtöbben erre nem képesek,egy apró dolog miatt menekülnek máshoz,aki miatt nem kell megváltozni.nah itt a baj,ha vkit szeretsz,nem az van,h "ok így szeret ahogy vagyok,ha nem,akk lesz más"

ha egy párkapcsolatban élsz,elkerülhetetlen h egymáshoz idomuljatok,pl barátom nem szereti ha vízipipázok,mert szerinte káros már 1 alkalom is.én ezt megértettem,és betartom,mert nekem is vannak elvárásaim,pl ne nézzen már horror filmet minden percben,mert aztán 20 év múlva tiszta idegbeteg lesz.am ez a hiányos probléma megoldó képesség olyan,mintha anyáddal veszekednél,és ha nem tetszene amit mond,simán lelépnél.hát nem hiszem h ott is így mennek a dolgok

2012. jún. 26. 17:11
 28/39 anonim ***** válasza:
26%
hahahahha, valóban "komoly" kapcsolat az, ahol alapvető dolgokat tiltasz meg a másiknak :D vizipipa, meg filmek???? omg..... :D
2012. jún. 26. 18:54
 29/39 anonim ***** válasza:
75%

neki a vp-zés egyenlő a cigivel,amit gyűlöl.az a baj h nem akar hamutállal csókolózni?nem attól lesz komoly a kapcsolat,h ülünk egymás mellett mint a verebek,és nézünk ki a fejünkből.fiatal vagyok b.szdki,nyilván nem olyanok a "tiltások"-.-

és akármilyen nevetségesnek hangzik,eddig bevált:C

2012. jún. 26. 19:14
 30/39 anonim ***** válasza:
49%
amúgy,meg mi az h alapvető dolgok?mintha vízivásra gondoltál volna,pont úgy írod-.-
2012. jún. 26. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!