Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van vki aki még csak 1 emberrel feküdt le?
20 éves voltam amikor kezdtük a kapcsolatunkat,majdnem 21 amikor először szeretkeztünk.23 múltam amikor szakítottunk.Azóta még nem volt kapcsolatom.Szóval eddigi életemben ő volt az egyetlen.
26/N
szánalmas,h most ez számít "fehér hollónak".
15 voltam,amikor járni kezdtünk,ő 17 volt.első pillantásra belém szeretett,de én várattam még fél évig,aztán 1 hónap után lefeküdtem vele.ez volt 2 éve.azóta nincs semmi baj,néha összekapunk,de akkora baromságokon,h utána csak nevetünk.persze nálunk is voltak komolyabb viták,de miután lenyugodtunk,addig beszélünk róla,amíg nem marad szálka egyikünkben sem.sztem a legtöbben erre nem képesek,egy apró dolog miatt menekülnek máshoz,aki miatt nem kell megváltozni.nah itt a baj,ha vkit szeretsz,nem az van,h "ok így szeret ahogy vagyok,ha nem,akk lesz más"
ha egy párkapcsolatban élsz,elkerülhetetlen h egymáshoz idomuljatok,pl barátom nem szereti ha vízipipázok,mert szerinte káros már 1 alkalom is.én ezt megértettem,és betartom,mert nekem is vannak elvárásaim,pl ne nézzen már horror filmet minden percben,mert aztán 20 év múlva tiszta idegbeteg lesz.am ez a hiányos probléma megoldó képesség olyan,mintha anyáddal veszekednél,és ha nem tetszene amit mond,simán lelépnél.hát nem hiszem h ott is így mennek a dolgok
neki a vp-zés egyenlő a cigivel,amit gyűlöl.az a baj h nem akar hamutállal csókolózni?nem attól lesz komoly a kapcsolat,h ülünk egymás mellett mint a verebek,és nézünk ki a fejünkből.fiatal vagyok b.szdki,nyilván nem olyanok a "tiltások"-.-
és akármilyen nevetségesnek hangzik,eddig bevált:C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!