Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy ilyen tuskó emberrel?
a párom meg van sértődve amiért már nem bízok benne. de hát hogyan bízzak, amikor a volt nőjének elkezdett nyíltan irogatni, neten kedvelgeti a képeit amióta szakított a pasijával.
ha én merek kérdezni nromálisan, higgadtan bármit, egyszerűen rámförmed hogy nekem kényszerképzeteim vannak, meg téveszméim, már egy kérdésért is hibás vagyok.
ha hallgatok akkor meg az a baja hogy nem mondom el, mi bajom.
szerinte mindenről én tehetek, mindenben én vagyok a hibás, ő szent és tévedhetetlen.
most hogy már nem bízok meg benne és nem mondom el a kis lelki nyavajáimat meg félelmeimet mert úgyse fogná fel, vagy nekemtámadna ezért is rossz vagyok.
persze ő sunnyoghat, ahelyett hogy őszinte lenne, nekem eshet.
már nem az 1. pasi aki ilyen, találkoztam többel is.
miért nem lehet belátni a saját tévedéseit, bocsánatot kérni, vagy legalább őszintének lenni?
vagy akkor legalább ne csodálkozna ha a viselkedése után úgy viszonyulok hozzá, ahogy
szerintem a kapcsolat már menthetetlen, de tanulni akarok belőle
mit csináljak másképp? mik azok a jelek amikből már az elején kiderül hogy a pasi ilyen hibáztatós, meg támadós és képtelen az önkritikára?
Szerintem itt a probléma valójában az, hogy nekünk nőknek, érthetetlen, hogy hogy képes valaki ennyire ilyennek lenni. Akadnak akik kijelentik, hogy ők csakazértsem változtatnak magukon, viszont elvárják, hogy mi idomuljunk hozzájuk 100 %-ban.
Persze ennek a tökéletes beteljesülésére nem sok esély van, így persze, hogy a "tökéletes" marad tökéletes, az "alkalmazkodó" pedig egy hülye normálitlan csaj,akit mindenért lehet okolni, hibáztatni...
Am szerintem ezeket a dolgokat, hogy honnan lehet tudni, egy mód van rá hogy kiderítsd.. beszélgess sokat a kiszemeltteddel, mielőtt együtt lennétek, és a bocsánatkérős, problémás helyzetekben elemezd a viselkedését reakcióit... A másol, meg hogy ne tarts görcsösen erről, hogy mindig ilyennel találkozol, fog jönni jó is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!