Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Mit lehet kezdeni egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés
Történetesen az apámról van szó. Egész álló nap panaszkodik, zsörtölődik, kiabál. Mindig baja van valakivel. Megjegyzéseket tesz, és nem ártatlan, naiv megjegyzésekről van szó, hanem bizony jól odamondogatja. Szinte csak azt várja, hogy kivel mikor vesszen össze. Állandóan azt kell hallgatnom, hogy milyen szemét anyám van, ha történetesen nem anyámat kritizálja, akkor a nővérem és a sógorom kerül terítékre. Vagy a politika. Az a másik „kedvenc”. És ha nem értek vele egyet, akkor én is egy sz@r alak leszek. Azt mondja, hogy engem szeret a világon a legjobban, de engem is minden apróságért leszid. Elegem van, én már ezt nem tudom elviselni, ezeket az örökös sirámokat. Hogy milyen sz@r a világ és mindenki, aki benne él és mozog. A munkáját is utálja, az egyetlen nővérével már évek óta nem beszél. Szerintetek hogy kéne vele bánnom, mit csináljak, hogy kezeljem őt?
2012. jún. 14. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen az apád,sőt,ennél sokkal rosszabb.Én kerülöm,mert beszélni nem lehet vele,egyszerűen nem ért meg semmit és nem is akarja megerőltetni a kis méretű agyát azért,hogy végre valahára fölfogjon valamit.Szerintem egy ilyen embernek egyszerűen nem lehet megfelelni és nem is érdemes ezen erőlködni,mert te mész tőle tönkre idegileg.
2012. jún. 14. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Na akkor vedd mindehhez hogy részegen még jól meg is ver.

Ez az én apám, igaz nálunk a politika nem téma.

Ha teheted költözz, én is ezt tettem 17 éves, hátszél meg egyebek nélkül.

2012. jún. 14. 19:38
 3/5 A kérdező kommentje:
A verés azért nálunk is szokszor befigyel(t).
2012. jún. 14. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Költözz, 16 éves kortól lehet dolgozni, én is így kezdtem (pesten külön diákszövetkezetek foglalkoznak 16 éves munkavállalással) ösztöndíjjal egyetemre jártam. Igen nem volt könnyű, és sokszor voltam éhes, de motivált a nyugalom ami körülöttem volt.

Mára saját cégem van.

2012. jún. 14. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Sehogy. Ez az önbecsülés és a tartás hiányából fakadó viselkedés. Senkinek tartja magát, ezt próbálja az erőszakossággal és az okoskodással kompenzálni.

Mondjuk verésért én fel is jelenteném és az lehetne némi megoldás, hogy a rendőrség kicsit helyreteszi.

Egyébként ha teheted, akkor menekülj és ne nézz vissza.

2012. jún. 14. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!