Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm mesélte, hogy előttem 6 pasival feküdt le kb 3 év alatt plusz egyet kétszer leszopott, de őt nagyon szerette csak sosem jött össze, hogy járjanak. Ez igaz lehet vagy csak simán ribanc?
Lehet, hogy le leszek pontozva, de SZERINTEM itt csak veled van a probléma... Ha egy pasinak van barátnője és szereti, a barátnője elmondja neki minden titkát, sőt a te véleményed szerint ,,nagyon rendes, könnyen megbántható, érzelmes típus." akkor milyen jogon teheted fel ezt a kérdést, hogy ribanc-e???-.-"
ÉS A KÉRDÉSEDRE VÁLASZOLVA: IGEN, IGAZ LEHET!
Miért lenne r*banc???
A mostani (és remélem örökké tartó) kapcsolatom előtt én is 6 fiúval voltam (és egy lánnyal, tehát 7) és nem tartom magam r*bancnak.
Ebből a 7-ből 2 volt 1 éjszakás, egy pedig rövidebb kapcsolat, de a többi mind komoly és hosszútávú.
Nem tudom, sokan miért hőzöngenek, ha egy nő is gyűjt tapasztalatot ezen a téren és amíg fiatal, élvezi az életet.
Persze nem azt mondom, hogy minden éjszakát mással kell tölteni, de 6 (persze ha a barátnőd nem 16 éves... :) ) nem sok.
Szerintem.
L/25
5 éve együtt vagytok és most fordul meg a fejedben, h a barátnőd ribanc, azért amit az előtt csinált, h összejöttetek??? Te se vagy teljesen rendben.
Az h 15 évesen kezdte necces, de ha az a kapcsolata komoly volt, akkor elmegy. Picit necces, de belefér. Fél évente egy végülis, az oké. Egy ilyen meg becsúszhat bárkinél, h szerelmes a srác meg ezt kihasználja... De h most ribancnak titulálod valamiért, amit 5 éve csinált, amikor még igencsak fiatalka volt? És amúgy sem olyan durva... Nem értelek.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!