Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribanc a lány és szűz a pasi. Járjanak? Meddig működhet szex nélkül?
Szűz vagyok, egy darabig még nem is terveztem lefeküdni senkivel. Kapcsolatom volt, nem azért vagyok szűz, mert senkinek nem kellek, szimplán még nem akarom.
Nem is erről kérek véleményt!
Megtetszett egy lány, aki - köznépi megfogalmazásban - egy ribanc. NEM a saját véleményem ez, hanem mindenki ezt mondja, ezzel tudom legjobban leírni a jellemét.
Én is tetszem neki, ez nem kérdés, buliban csók is volt már, tudom, hogy bejövök neki.
Én lennék az első az életében, aki nem azért akarna vele összejönni, mert "ki akarom belőle k*rni a lelket is", hanem azért, mert tetszik külsőleg/belsőleg.
Itteni kérdésekben olvastam, hogy pár ember szerint meg tudnak változni az ilyen lányok. Mi ehhez a "praktika"?
Érdemes úgy belemenni a kapcsolatba, hogy én még nem akarok lefeküdni vele, viszont nagyon szívesen járnék vele?
Valamint meddig bírná szerintetek egy ilyen lány a szex nélküli kapcsolatot?
Ezen a téren nem olyan vagyok, mint egy szűz fiú, hogy bármi áron bárkivel, de el akarom veszíteni, hanem mint egy szűz lány, inkább várnék még.
Mind a ketten közeledünk már a 20-hoz
Nem írtam le egyéb részleteket, nem is szándékozom. Nem ezekről kérem a véleményeteket, hanem a kérdésre várnék válaszokat!
Hogy miért várnék? Mert így akarom. Fizikailag/biológiailag minden rendben van velem, nem félek semmitől, hiányosságom sincs, de erről sem akarok többet beszélni, nem ez a lényeg.
Mármint hogy mennyi ideig tartana, míg ráun.
Veled mi volt? Szívesen elolvasnám a történetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!