Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves fiúk mértrt csak ezek a tipusú lányok jönnek be nektek?
A mostani fiatalok hülyék, belső értékeket nem is nézik.. tisztelet a kivételnek de jó ha 10-ből van 1-2...
Meg mostanság menő lett hogy " fú nekem milyen barátnőm van " dicsekvés a haverok előtt...
Mondom én ezt 17 éves fejjel...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
hát ha találsz választ itt:D:D, amúgy azért mert ez lett mindenkibe sulykolva a média által, a lányok által, hogy csak az ilyen alakú csajok a menők, ha pedig kövér vagy ne irigykedj, ha nem tegyél érte, te is hogy vonzó alakod legyen, nem kell gizdának lenni...olyan nőies legyen...:D mondom ezt egy 14 évesnek istenem...:D sportolj, mozogj, és nem tömd a fejed chipszel a gép előtt egész nap:D
a 4-es hozzaszolo nagyon tetszett.
En ugy latom hogy tenyleg sok a felszines fiatal, de viszont talalni epp eleg ertelmes fiatalt is akit az erzelmei vezerelnek. fura hogy engem is inkabb a vekony lanyok vonzottak mindig, es a mai napig is, es ezt azzal magyaraztam hogyha en is sportos, fitt vagyok akkor talan termeszetes hogy a hasonlo lanyokhoz is vonzodom!
2. szabály : ne irigykedj tegyél magadért
14/F
ez nem mostanában lett divat.
20 évvelezelőtt ugyanezt mondták, hogy mostanában lett divat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!