Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, oda vagytok az ilyen típusú férfiakért?
Figyelt kérdés
Az ilyen baba-arcú de jóképű fiúkért? Van a Ziskolába egy ilyen csávó, minden csaj oda van érte. Én akár el is bújhatnék pedig engem is helyesnek mondanak. Jó , mondjuk én is azt mondom rá ,hogy na jó ez tényleg jóképű de még tök nem-érett arca van hanem inkább kisfiúsabb. Tudom ,van olyan aki még 20 évesen is így fog kinézni és csak később "alakul át" . Most ez olyan nagy szám vagy mi? Ráadásul olyan szánalmas ,hogy a sok kis majom lánygyerek meg "jaaajjj" .Ráadásul még szerintem ki is használja őket! Kicsit hanyagolva érzem magam :S :D . Szóljátok már le!2011. okt. 11. 20:34
1/13 anonim válasza:
Engem kifejezetten taszítanak a babaarcú pasik.
2/13 anonim válasza:
Pont az a zsánerem:) 29N Imádom! De csak ha tényleg jóképű!
3/13 anonim válasza:
biztos valami kis emos köcsög lehet
4/13 anonim válasza:
túlzás h odavagyok, de tetszenek 20
5/13 anonim válasza:
Nekem bejönnek a babaarcú pasik :)
6/13 A kérdező kommentje:
És megkérdezhetem ,hogy miért? :D
2011. okt. 11. 20:55
7/13 anonim válasza:
Ezt mondjuk sosem értettem a lányoknál... Az egyik barátnőm is odáig van a kisfiús arcú fiúkért, mert hogy az "olyan aranyos, kis cuki", meg hasonló... Belőlem max a fejlődő-félben lévő anyai ösztöneimet tudnák kihozni, én a babaarcú pasikra nem tudom azt mondani, hogy jóképű. Nálam a jóképű az férfias, látszik rajta, hogy már rég elmúlt 10 éves. Fogalmam sincs, mit esznek rajtuk... :S
8/13 anonim válasza:
Nekem is sokkal inkább a férfiasabbak jönnek be a babaarcúak kifejezetten irritálóan nyálasak. Ennek a hátterében az van, hogy a lányok többsége ha valaki azt mondja hogy az a srác cuki akkor mondja utána, mert még fogalma sincs hogy számára mi a vonzó és megy a birkacsorda után.
9/13 anonim válasza:
Hát én meg nem mondom miért. Nálam ha bejön egy pasi nem feltétlen azért mert jóképű és helyes (pasisan helyes, nem aranyosan), egyszerűen bejönnek és kész. Indokolni nem tudom.
10/13 anonim válasza:
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:38
Én sem tudom megindokolni,hogy miért.De én nem a nagyon babaarcú pasikra gondoltam,hanem arra,aki a markánshoz képest babaarcú.Tehát nem egy Leonardo Dicaprio pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!