Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 14 évesek kivel járjanak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14 évesek kivel járjanak?

Figyelt kérdés
Természetesen a lányokra értem.Szerintem ez egy borzalmas kor mivel aki éretségben hozzánk illik az a 15-16 éves fiu korosztály, akik viszont már szexelnek. Nekunk pedig a csok tapi simi petting böven elég de nekik nem ..
2011. ápr. 25. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
ilyen korban még nem a járáson kellene gondolkodni.
2011. ápr. 25. 16:44
 2/9 anonim ***** válasza:
inkább gondolj a felvételire, majd ha bekerülsz egy jó gimibe ott úgyis van sok jó pasi, akikkel majd járhatsz.
2011. ápr. 25. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
én szívesen járnék veled :)
2011. ápr. 25. 16:46
 4/9 roxor3 válasza:

14F

Én most éppen kapcsolatba vagyok egy 14 éves lánnyal 4 hónappal még idősebb is nálam. Nem az számit, hogy hány éves jó mondjuk az is számit egy kicsit, de van 14 évesen is érett fiú v lány. Mondjuk nem mindegyik 15-16 éves szexel szóval. :DD

Nem tudom én nem értem a kérdésedet kicsit fogalmazhatnál jobban is.

2011. ápr. 25. 16:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Már bekerültem de köszi. Amugy meg ne lázadjatok. Ezek a kérdések jobbak : " 13 vagyok és szexelni szeretnék, jaaaj ez még korai? fájni fog? " Minden héten leg 4-5 ilyen kérdéss jön..
2011. ápr. 25. 16:49
 6/9 A kérdező kommentje:
A mi környékünkön sajnos a legtöbb fiu igen.. aki nem az vagy csunya v vallásos
2011. ápr. 25. 16:50
 7/9 AndiBandi93 ***** válasza:

Én is azt mondom hogy nem minden fiú szexel 15 évesen. Tudok olyanról is aki csak akkor kezdte a masztit :D De szerintem az sem baj, sőt az se ha megvolt neki már az első. A lényeg az hogy ne akarjon kisajátítani és hogy szeressen.

A te szempontodból pedig az a lényeg hogy úgy érezd, készen állsz egy kapcsolatra és a vele járó dolgokra.

(Mondjuk örülök, hogy te legalább gondolkodsz, az előbb láttam egy olyan kérdést ahol 25 éves pasi 14 éves csajával akart szexelni... :\ fel is húztam magam rendesen...)

2011. ápr. 25. 16:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Jaaah én is láttam:D az szerintem fail vagy ha nem akkor meg csak gratulálni tudok:))
2011. ápr. 25. 17:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Írj már légyszi egy PM-et!Kérdező!Valamit mondanék neked!"4szem közt".
2011. ápr. 25. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!