Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most leszünk egy évesek a párommal. Ajándékötletek?
Ha a párod lány: egy méretes dildó.
Ha a párod fiú: vmi bőrből készült k.rvaszerkó, amiben várod.
De most őszintén, honnan tudjuk minek örülne a párod? Az enyém egy zsák gumicukornak, de kötve hiszem, hogy az nálatok ekkora sikert okozna...
20L
Engem lovastanyára vitt el a párom, először lovaskocsiba száélltunk, mentünk egy kört a közeli erdőben, majd lovagoltunk is mindketten, állati jó volt :)
A tanyán étterem is volt, kajáltunk is..
Legszebb emlékeim köszt van ez a nap.
23/L
Nagyon sok ötletem lenne, de ez mind attól függ, hogy hol laktok és mennyit szeretnél a dologra költeni.
Teljesen mindegy, hogy ajándékot adsz neki, vagy egy élménnyel ajádnékozod meg, a lényeg az legyen, hogy valami új legyen.
Íme néhány ötlet:
- Vidd el kategória: étterem (akár egy hajón), sétarepülés, sárkányrepülőzés, tandemugrás, gokartozás, bowlingozás, íjászkodás, drifttaxi
- Ajándék kategórai: hajtogass rózsát, könyv, valamilyen ékszer, csoki, világítós koton, bilincs stb :D
Remélem kiindulási alapnak már is jók :)
Mondjuk ezeket csajoknál lehetne bevetni :D
22/F
Egy felejthetetlen szexnek mindenképp ;) :D
Ha valami ajándékot is akarsz adni, akkor szerintem egy kis apróság is elég, amiről te fogsz az eszébe jutni :) Kulcstartó, plüss állat stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!