Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm mesélte, hogy előttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm mesélte, hogy előttem 6 pasival feküdt le kb 3 év alatt plusz egyet kétszer leszopott, de őt nagyon szerette csak sosem jött össze, hogy járjanak. Ez igaz lehet vagy csak simán ribanc?

Figyelt kérdés
Egyébként nagyon rendes, könnyen megbántható, érzelmes típus.

2012. jún. 23. 18:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A kérdés olyan abszurd, hogy válaszolni sem tudok.

De nem is értem.

Miért lenne r.banc? Járt velük (gondolom). Ha nem, és csak saját élvezetéből szexelt a fiúkkal, akkor sem r.banc (mert szerintem rosszabb, aki bár tartós kapcsolatban, de csak a pasi kedvéért szexel, mivel ő eladja magát, nagyobb r.banc).

Mindegy, én így látom. Ha valaki élvezetből nyomja, akkor nem r.banc. Ha érdekből- akkor az, tök mindegy, hány partnerrel.

2012. júl. 21. 15:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Annyira nem gáz,manapság rengeteg kis k.rva van..
2012. júl. 21. 15:59
 13/16 anonim ***** válasza:

A nők (azt leszámítva, aki tényleg rendes, tartós kapcsolatot akar) nagyjából két csoportba oszthatók.

- Kapcsolatfüggő, neki baromira fontos, hogy ne nézzék r.bancnak, ezért bármit bevállal, "eladja" magát, bármit megtesz, csak hogy pasi legyen mellette. Számára a komoly kapcsolat a "státusz". Általában egyetlen pasit akar, de neki mindent "enged", szóval a pasi oda teszi, ahova akarja. Na, ők azok, akiket általában kihasználnak, és otthagynak. Pont a nagy félelmükkel esnek abba a hibába, amit kerülni akartak: egyik kapcsolatból a másikba, mert csak szexelnek velük, aztán nem érdekesek senkinek, dobják őket. Ők azok, akik állandóan keresik a "nagy Őt", és folyton hangsúlyozzák, hogy csak szerelemből fekszenek le, és "a szeretett férfinek mindent"!

- Másik csoport: nem kapcsolatfüggő, akár független. Első csoportnál igényesebb. Előfordul, hogy több partnere van, és csak a szex miatt szexel, de csak úgy, és azzal, aki neki megfelelő. Nem vállal be mindent, bármit, inkább hagyja az egészet a fenébe akkor- akár működő kapcsolatból is kilép. Saját igényeihez ragaszkodik ezen a téren, nem a partnerhez. Nehezebben köteleződik el, ő azért váltogatja a partnereket, mert igényes, és nem függ tőlük.

Magasról tesz arra, mi mások véleménye. Őt azért r.bancozzák, mert szakított, vagy össze sem jött valakivel.

Irtózik attól, hogy bárki kontrollálja, mivel nem függő, nem is nagyon tudják: neki "mindegy", lek.rvázzák-e, ezzel nem tudják befolyásolni.

Az is előfordul, hogy egyszer szexel valakivel, mert úgy tartja kedve, vagy ha nem jön be, dobja. Talán érzéketlen, de csak az ő szabályai szerint vele akár ágyba bújni, akár kapcsolatot létesíteni.

És itt általában a komoly kapcsolathoz kell (személyiségben) többet nyújtani, míg első esetben ahhoz, hogy ágyba vigyék a lányt.

A második is azt éri el a viselkedésével, amit nem akar: hiába r.bancozzák, odáig vannak érte, általában tőle akarnak "komolyat".

Tapasztalat, ezt látom a környezetemben. :)

2012. júl. 21. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Jól leírtad :D
2012. júl. 21. 17:34
 15/16 anonim ***** válasza:
A 6+1 pasi egyáltalán nem sok, de még ha 30 lett volna is, nem teljesen mindegy? A tiéd a nő, szeretitek egymást, szeressétek nagyon! Nekem is volt ilyen barátnőm, csak nála ez a szám tizenakármennyi volt, plusz lesz.pott még egyszer ennyit, egy éjszakás kalandok stb., szóval egy tipikus kis ribike volt, de a mi kapcsolatunk nagyon jól működött több mint két évig és engem egyszer se csalt meg. Teljesen mindegy egy ember múltja, ha jelene és főleg jövője van.
2012. júl. 21. 17:34
 16/16 anonim válasza:
Ha valamelyik fiúnál az orális szex megelőzte a sima közösülést, akkor az én fogalmaim szerint az.
2012. júl. 21. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!