Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van vki aki még csak 1 emberre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van vki aki még csak 1 emberrel feküdt le?

Figyelt kérdés
csak a kíváncsiság kedvéért, ki az, aki még csak egy emberrel bújt ágyba és sohasem cserélné le, mert tudja, hogy ő az igazi és vele fogja leélni az életét, van-e még ilyen? :)

2012. jún. 23. 20:51
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
tudom, hogy van olyan is, aki még senkivel, de én nem a szexre terelném a témát, hanem, hogy egy pasi egész életen át..
2012. jún. 23. 21:08
 12/39 anonim ***** válasza:
51%
Én nem tudom elképzelni,hogy csak egy pasival fekudjek le egész életemben.Túl rovid,ahhoz az élet,hogy ne élvezzem ki minden percét.Kellenek a kalandok.
2012. jún. 23. 21:22
 13/39 anonim válasza:
44%
vigyázzatok nem legyen több húsznál(számos pasas)
2012. jún. 23. 21:54
 14/39 anonim ***** válasza:
1 sráccal feküdtem le, de nem ő volt az igazi, mint utólag kiderült:S 19L
2012. jún. 23. 21:58
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

én 4 éve vagyok a párommal, nekem ő volt az első (neki nem én) :) és azt kell, h mondjam, tervezzük a jövőt:)

20 L

2012. jún. 23. 22:41
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

20/l, 23/f:

mi vagyunk az elsők egymásnak, másfél éve.:) Elég komoly felfogásúak vagyunk mindketten, és kitartunk egymás mellett. El sem tudom képzelni mással a szexet.

2012. jún. 23. 22:51
 17/39 anonim ***** válasza:
96%
Miért lenne kötelező pofára esni? Mindig voltak és szerintem lesznek is olyan felfogású emberek, akik nem kapásból eldobják azt, ami egy kicsit nem működik, hanem próbálják megjavítani azt. És van olyan is, hogy két ember tényleg összeillik, és elég örömet tudnak egymásnak szerezni ahhoz, hogy ne merüljön fel az a lehetőség, hogy kell valaki más is. Bár tény, hogy manapság ritka az ilyen.
2012. jún. 23. 23:47
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

A pofára esés az, amikor valakit olyan hátrány ér az életben, ami miatt megkeseredetten jósol balsorsot más embereknek közösségi oldalakon, akinek meg valami miatt véget és egy komoly, mély kapcsolata, ami a mai világban nagyon ritka, az szerez egy élettapasztalatot. :)

20/l ismét

2012. jún. 24. 00:56
 19/39 anonim ***** válasza:
85%
Valószínűleg van olyan, aki egy egész életen át 1 emberrel élte a szexuális életét, de - itt - nem hinném, hogy van. Ez szerintem inkább egy régebbi korszakban volt jellemző. Én speciel 15évesen jöttem össze a párommal, akivel lassan 7 éve vagyunk együtt, és lehetett volna alkalmam megcsalni, de nem tettem, mert szeretem.
2012. jún. 24. 15:37
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Van, én! :) 25 éves vagyok, 18 évesen veszítettem el a szüzességem és azóta is csak egy sráccal voltam együtt. :)
2012. jún. 26. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!