Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha tudom, hogy párom megcsal, de Ő nem tudja, hogy tudom?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 13:34
11/15 anonim válasza:
Sajnálom. Ha ezt tette veled, akkor nem szeret, nem tisztel. Szerintem mond meg neki, hogy tudod, és köztetek mindennek vége, és ennyi. Felesleges ilyen "emberre" több energiát pazarolni.
12/15 anonim válasza:
Nem a te feladatod menteni a menthetőt. Megaláznád magad? Ugyan már. Mondd meg neki, hogy vége indoklásnak meg hogy "azért mert csak". Tudni fogja.
13/15 anonim válasza:
legyel te is szemet!!! Alazd szet, huzd le anyagilag, aztan kopd szembe es hagyd ott:)
14/15 anonim válasza:
Azon tűnődtem míg olvastam a hozzászólásokat a tiéddel együtt, hogy ha már 4 hónap után megcsal amikor még lobognia kellene a szerelemnek, akkor mi lenne 1 vagy akár 5 év múlva amikor már megkopnak a dolgok. Az a kapcsolat amelyikbe egy harmadik is belefér már nem kapcsolat.
15/15 anonim válasza:
Sztem tudod mit!
Ne szólj neki semmit!Ne keresd!Ne hívd!Keressen ő!
Aztán mondd azt neki,hogy nem vetted még észre,hogy vége van?
Ő erre el lesz csodálkozva,de neked már csak annyit kell mondani,hogy te se szóltál arról,hogy megcsaltál,nekem mért kéne arról,hogy elhagytalak!
És ennyi....maradjon magának,4 hónap után átbasz,akkor ez nem kapcsolat,de nem is szerelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!