Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges az hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az hogy valaki képtelen szerelemből szeretni valakit?

Figyelt kérdés

Volt már több kapcsolatom. (hosszabb és rövidebb egyaránt) De valahogy sose éreztem semmi komolyat a srác iránt akivel együtt voltam.

Általában mindig ők szakítottak velem mert megelégelték hogy nem vagyok hajlandó bizonyos dolgokra. Nem értették meg, hogy nekem pl a szexhez érzelmek kellenek és mivel még nem éreztem semmi nagyon komolyat irántuk nem feküdtem le velük. Hazudnék ha azt mondanám hogy megrázott a szakítás. Nem azt mondom, hogy nem szerettem együtt lenni a volt barátaimmal mert igen is szerettem és jól éreztem magam velük. De nem ragaszkodtam hozzájuk, nem hívogattam vagy írogattam nekik sms-t csak ha nagyon fontos dologról volt szó. A barátnőim szerint képtelen vagyok mély érzéseket táplálni. Létezik olyan, hogy valaki nem képes szerelmet érezni?

2012. jún. 20. 13:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nincs azzal semmi baj, ha nem olyan típus vagy, aki lépten-nyomon beleszeret mindenkibe. Én 20 évesen voltam először igazán oda egy lányért. Könnyen meglehet, hogy te sokkal inkább képes lennél mély érzelmeket táplálni, mint a barátnőid, akik nyilván félévente másba szerelmesek - ez lenne a mély érzelem? Ugyan már!
2012. júl. 3. 20:51
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!(:
2012. júl. 9. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!