Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az hogy valaki képtelen szerelemből szeretni valakit?
Volt már több kapcsolatom. (hosszabb és rövidebb egyaránt) De valahogy sose éreztem semmi komolyat a srác iránt akivel együtt voltam.
Általában mindig ők szakítottak velem mert megelégelték hogy nem vagyok hajlandó bizonyos dolgokra. Nem értették meg, hogy nekem pl a szexhez érzelmek kellenek és mivel még nem éreztem semmi nagyon komolyat irántuk nem feküdtem le velük. Hazudnék ha azt mondanám hogy megrázott a szakítás. Nem azt mondom, hogy nem szerettem együtt lenni a volt barátaimmal mert igen is szerettem és jól éreztem magam velük. De nem ragaszkodtam hozzájuk, nem hívogattam vagy írogattam nekik sms-t csak ha nagyon fontos dologról volt szó. A barátnőim szerint képtelen vagyok mély érzéseket táplálni. Létezik olyan, hogy valaki nem képes szerelmet érezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!