Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges az hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az hogy valaki képtelen szerelemből szeretni valakit?

Figyelt kérdés

Volt már több kapcsolatom. (hosszabb és rövidebb egyaránt) De valahogy sose éreztem semmi komolyat a srác iránt akivel együtt voltam.

Általában mindig ők szakítottak velem mert megelégelték hogy nem vagyok hajlandó bizonyos dolgokra. Nem értették meg, hogy nekem pl a szexhez érzelmek kellenek és mivel még nem éreztem semmi nagyon komolyat irántuk nem feküdtem le velük. Hazudnék ha azt mondanám hogy megrázott a szakítás. Nem azt mondom, hogy nem szerettem együtt lenni a volt barátaimmal mert igen is szerettem és jól éreztem magam velük. De nem ragaszkodtam hozzájuk, nem hívogattam vagy írogattam nekik sms-t csak ha nagyon fontos dologról volt szó. A barátnőim szerint képtelen vagyok mély érzéseket táplálni. Létezik olyan, hogy valaki nem képes szerelmet érezni?

2012. jún. 20. 13:09
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
17/L
2012. jún. 20. 13:10
 2/12 AndreaMariann ***** válasza:
Van egy ilyen fiú barátom,és Ő is mindig azt mondja,hogy nem tud szeretni.Szerintem viszont Mindenki képes erre.Hiszen ezért van Lelkünk,hogy használjuk.Remélem,hogy egyszer Szerelmes leszel,és megtudod,mennyire jó is,rossz is,és mennyire mindenféle a Szerelem.Furcsa lehet így élni.Nagyon érdekes ez nekem.
2012. jún. 20. 13:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Inkább úgy mondanám, hogy 17 évesen még nem mindenki érett egy bensőséges, komoly párkapcsolatra. Ez majd remélhetőleg változik.

Persze vannak olyanok, akik képtelenek mélyebb érzéseket érezni, pl. szociopaták, pszichopaták, de szerintem nálad csak annyi, hogy ez még nem alakult ki rendesen.

2012. jún. 20. 13:15
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!:)

Igen, én is remélem, hogy egyszer találok olyat akit tudok majd szeretni. De félek, hogy erre képtelen vagyok...

2012. jún. 20. 13:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha találkozol egy olyan varázslatos személlyel aki meghallgat, de úgy istenigazából, azt nagyon fogod szeretni.
2012. jún. 20. 13:18
 6/12 A kérdező kommentje:

Mélyfigyelő: Köszönöm neked is a válaszodat! (: Lehet van benne valami.

13:18: Igen, lehet. Jó lenne egy olyan személy..De a legtöbb korombeli fiú nem igazán szeret beszélgetni... A volt barátom is inkább csak olyan bulizós fajta volt..

2012. jún. 20. 13:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Ja, azt hozzá akartam tenni még, hogy persze az is lehet, hogy egyszerűen még nem találkoztál megfelelő személlyel. Nem tudom hány barátod volt, de 17 évesen nem lehetett annyira sok, hogy megállapíthasd, hogy márpedig te képtelen vagy szerelemre. Szóval nyugi.

Ha pedig inkább lelkiznél, beszélgetnél és nem csak buliznál, az szerintem pont azt jelenti, hogy mélyebbérzésű vagy. Én is inkább beszélgetni, lelkizni, a másik élethez való hozzáállását megismerni szeretném, de épp ezért nem keresem a bulizós, pörgős életmódot folytató emberek társaságát. :)

2012. jún. 20. 13:35
 8/12 A kérdező kommentje:
Mélyfigyelő : Eddig 3 barátom volt, de az biztos, hogy egyik se volt a nagy Ő. A baráti társaságomban mindenki bulizós fajta, viszont kiskorom óta ismerem őket és jóba vagyunk. Mondhatni együtt nőttünk fel. Nem mindig voltak ilyen bulizósak, főleg akkor kezdtek inkább bulikba járni mikor bekerültünk a középiskolába..
2012. jún. 20. 13:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez általában középsulis korszakban kezdődik. :)

Nem is azt mondom, hogy az ilyen emberek kevesebbek, vagy "rosszak" stb, csak én nem jövök ki jól velük. Párkapcsolatot meg végképp nem tudnék elképzelni egy bulizós lánnyal. Szerintem nem értenénk meg egymást az eltérő vérmérsékletünkből adódóan.

2012. jún. 20. 14:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz. Valószínűleg én is ezért nem tudtam annyira megtalálni a közös hangot a volt barátaimmal.(:
2012. jún. 20. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!