Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez miért nem szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért nem szerelem?

Figyelt kérdés

Olyan vagyok számára mint a legjobb barátja, közben pedig imád velem szeretkezni, beszélgető partnere vagyok, az akihez bármikor bújhat, de mégsem akar tőlem semmit...

Ha felhozom, hogy barátzónába akarom rakni, akkor kiakad. Bevallja hogy imád, de hogy ez nem elég... Ugyanakkor pedig ha kérek tőle valamit, akkor egy kis unszolásra meg is teszi. Ha együtt alszunk, akkor bújik mint egy kiscica, le sem tudja venni a szemét rólam. Bókol és keres. Minden nap beszélünk, órákat. Hetente többször találkozunk. Közös programokat tervezünk.

MI EZ????

ő 24F én 23L

(másfél évig voltunk együtt, fél éve nem)

2012. jún. 17. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarja elkötelezni magát, ennyire egyszerű.
2012. jún. 17. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt szexbarátságnak hívják.
2012. jún. 17. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet ha ő írná le az ő helyzetét akkor ez lenne csak "szoktunk dugni, semmi több" bocsi de szerintem ez az igazság
2012. jún. 17. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez durva 23-24 évesen. Nőjetek már fel.

Egyébként ez azért nem szerelem, mert ti csak a testi élvezetek kihasználása céljából vagytok egymással. Nem mindegy, hogy a csinos kis testedért imád, vagy azért, mert veled élné le az életét. De ne én magyarázzam már ezt 22 évesen nektek.

2012. jún. 17. 18:50
 5/7 A kérdező kommentje:

akkor végül is az összes kapcsolat csak a testi élvezetek kihasználása... hisz a párok szinte naponta szeretkeznek amellett hogy beszélgetnek, nevetnek, szórakoznak és a többi

ha rendesen értelmezted volna a kérdésem, és az alatta lévő kiegészítő választ, akkor talán hozzád is eljutott volna, hogy a köztünk lévő kapcsolat, nem csak szex!

lehet, hogy kihasznál, de ha csak kihasználna, ha csak szex lenne, akkor miért hívna fel olyanokért, hogy épp megyek haza unatkozom, beszélgessünk?

akkor miért bújna hozzám csak azért hogy vigasztaljam meg, meg hogy öleljem át

akkor miért aludna a karjaimban (akár szex nélkül is?)

s mellesleg akkor miért akadna ki attól hogy barátzónába akarom rakni?

a kérdésem az, hogy ha totálisan úgy viselkedik mintha kapcsolatban lennénk, és mikor még szerelmes volt belém, akkor ez most mi?

2012. jún. 17. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
mi lenne ha megkérdeznéd tőle?... szerintem akkor is csak dugtok és TE hiszed többnek, ő meg már megszokta hogy te vagy neki
2012. jún. 17. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Szex és barátság...És nem akar elköteleződni, mert míg ló nincs szamár is jó alapon vagy neki. Amint jönne jobb, dobna, és rád meg ártatlanul nézne, h ugye megérted, dehát ti csak barátok voltatok...
2012. jún. 18. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!