Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés?
Figyelt kérdés
Tanárnő vagyok. Angolt tanítok egy középiskolában. Volt egy kapcsolatom az egyik diákommal, igen szégyellem magam, de az ember a szívének, és a szerelemnek nem tud gátat szabni. Találkozgattunk titokban, eljártunk ide-oda. Fél évig voltunk együtt, de szakítottam vele, mert féltetem a közvéleménytől, hogy elítélnek majd, illetve, hogy a munkám bánja, a karrierem romokba borul. Belekezdtem egy új kapcsolatba, ami működik, de nem vagyok szerelmes. A diákom most ballagott. Kaptam tőle egy szál rózsát végső búcsúzóul, és bár eddig is próbálkozott mindig visszautasítottam. Mivel többet nem fog a munkahelyemen tanulni, többet nem látom. Eddig is sokat járt rajta az agyam, most kínlódok, sírógörcseim vannak, nem akarom elveszíteni!!! Hiányzik, szeretem. Mit kéne tenni? Szakítsak a jelenlegi párommal, és menjek vissza a volt diákomhoz? Mit fognak ehhez szólni mások? 5 év közöttünk a korkülönbség.2012. jún. 17. 11:49
1/7 anonim válasza:
Mivel már nem jár oda a srác a suliba, szerintem nyugodtan összejöhetnél vele újra, nem fognak kirúgni emiatt szerintem.
3/7 anonim válasza:
Ezzel semmi baj, nem hozhatnak hírbe, a fiatal tanárok sokszor azt is megengedik, hogy tegezzék őket, csak azzal ne dicsekedjetek, hogy korábban is együtt voltatok, és kész.
Az én régi suliban volt olyan is, aki azért jött hozzánk dolgozni, hogy együtt leshessen a diákjával. Nálunk meg igazgató lett.
21/L
4/7 anonim válasza:
Szerintem 5 év korkülönbség nem olyan sok. Ha pedig szerelmes vagy, ne törődj mások véleményével, csak légy boldog!
5/7 anonim válasza:
Ha már nem a diákod, szabad a pálya.
6/7 anonim válasza:
Egyetértek, hallgass a szívedre, menj vissza a sráchoz, és legyetek boldogok együtt. A másik srácot meg engedd szabadon, nem érdemli meg, hogy becsapd.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) sokat segített, megerősített :)
2012. jún. 21. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!