Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bennem van a hiba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk a párommal,5 éve együtt élünk,3 éves a gyermekünk.Szülés után nagyon lefogytam(164/40),és a párommal való együttlétek nem jók!Azt mondja,szép vagyok,meg csinos,de tudom,hogy ez nem igaz.Nincs már szenvedély,érzelmek,csak monoton,mindig ugyan az.De az is már csak havi 3-4 alkalom.Jobb lenne,ha különválnánk?

2012. jún. 17. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem benned van a hiba, olyan szempontból h nem fogadod el magad. Próbáltál már erről beszélni a pároddal? Mond el neki mit szeretnél, változatosság, több alkalom stb.
2012. jún. 17. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Az emberek nem örök életükre vállnak társakká,mindig ellaposodik néhány év után.Még annyit mondanék neked hogy gyerekként megtapasztalhattam azt hogy a szüleim szeretet nélkül voltak együtt,azt hiszem én soha nem fogom ezt megengedni mégegyszer az életemben!!!Kicsit viszont azt érzem hogy a testiség irányába tolod el a problémát,pedig az is számít milyen érzelmek vannak a kapcsolatodban,persze már nem azok amik a kapcsolat elején

de van mód javítani a kapcsolaton,azt csak te tudhatod megéri e.

2012. jún. 17. 10:11
 3/6 A kérdező kommentje:
régen,napjában százszor elmondta,hogy mennyire szeret,mostanában meg talán egyszer egy hónapban.Nem szeret,és nem is lehet vele beszélni.Ha hozzákezdek,szépen normálisan mondom, menekül.
2012. jún. 17. 10:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Te nagyon sarkítva látod a dolgokat, vagy nagyon keveset mondasz el, arról, hogy valójában milyen a viszony közöttetek.

Azt egy férfi sem éli meg jól, hogy a tüzes kis csajából egy olyan nő lett aki szinte csak kötelező jelleggel fekszik le vele. Az meg, hogy családja lett, akikért felelősséggel tartozik, csak nehezít a helyzeten, mivel nem léphet tovább szabadon.

2012. jún. 17. 10:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köxi! Mostmár tudom,hogy mit kell tennem! :(
2012. jún. 17. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy egyre gondolunk. Én azt akartam sugallni, hogy próbáld rendbe hozni a kapcsolatotokat. Több szeretkezés erősíti az összetartozás érzését, ami segít abban, hogy meg tudjátok beszélni a problémáitokat, és együtt megoldjátok őket.
2012. jún. 17. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!