Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vki plátói szerelmet táplál vki iránt, az mikor szokott elmúlni?
Figyelt kérdés
nem szeretnék kapcsolatot senkivel csak úgy ellenék most ez az érzés nélkül! please help me!:)2012. jún. 6. 09:43
11/11 anonim válasza:
Még középben volt egy lány, aki nagyon tetszett. Nem mertem hozzá közeledni, de nagyjából 2 éven keresztül őrlődtem. Iszonyat rossz volt. Minden nap találkoztunk, de nem tehettem semmit. Akkoriban hiába volt barátom, egyik sem tudta ezt feledtetni velem. 12-ben mikor elballagtunk, volt utána egy majdnem fél éves időszak, mire lelkileg is elfogadtam, hogy valószínűleg már nem találkozunk többet. Az elválás után nagyjából 8-9 hónapra jött egy olyan ember, akinek sikerült valamelyest feledtetnie ezt. Immár fél éve boldog párkapcsolatban vagyok.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!