Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vki plátói szerelmet táplál vki iránt, az mikor szokott elmúlni?
Figyelt kérdés
nem szeretnék kapcsolatot senkivel csak úgy ellenék most ez az érzés nélkül! please help me!:)2012. jún. 6. 09:43
1/11 anonim válasza:
nekem 3 évig tartott a leghosszabb
2/11 anonim válasza:
2001-2006 volt a leghosszabb. Azalatt nagyon sokan tanultam és érzelmileg visszafejlődtem egy lapostetű szintjére.
3/11 anonim válasza:
Pontosan 3 év, 5 hónap 13 nap, 8 óra, 53 perc és 33 másodperc múlva.
4/11 anonim válasza:
A leghosszabb 10év volt nálam. Akkor is csak azért múlt el, mert a legjobb barátom összejött a lánnyal. És én lettem a rossz, mert szerettem. (Nem kavartam, vagy hasonlók)
5/11 anonim válasza:
Általában akkor mikor találsz valakit akivel már nem plátoi
6/11 anonim válasza:
Jogos!!, amit az 5-ös mond.
Én mindig a plátó szerelmem miatt diétázom, veszem rá magam a mozgásra és mindig ez vezet sikerhez, új pasi, párkapcsolathoz. Valószínűleg mert nő az önbizalmam is és csinosabb is vagyok olyankor.
24N
7/11 anonim válasza:
És nálatok mit jelent az, hogy plátói szerelem? Mármint a plátói szerelmetek valaki olyan, aki a közeletekben él, egy városban, vagy valami sztár... ? Kíváncsi lennék :)
8/11 anonim válasza:
Szerintem ebből a szempontból tök mindegy, h sztár vagy csak a jóképű fogorvosod, ha nem foglalkozik veled különsen.
9/11 anonim válasza:
De egy olyan valakit, aki ott él a közeledben, nem tudod elfelejteni olyan hamar. Nekem is volt(van) ilyen, és több évig tartott, ezért kérdezem.
10/11 A kérdező kommentje:
egy városban élünk, de nem szoktunk találkozni
2012. jún. 6. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!