Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akibe őrülten szerelmes vagyok és elmondtam neki, ő jól fogadta de aztmondta nem szerelmes belém de kedve? Nagyon szeretném ha összejönnénk de nemtudom mit csináljak!
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 21:18
1/4 anonim válasza:
Semmit, ha ő nem akarja, akkor nem tudsz mit tenni.
2/4 A kérdező kommentje:
Aztmondta hogy szóba jöhet de még meggondolja!!
2012. jún. 2. 21:25
3/4 anonim válasza:
Akkor azt jelenti hogyy az erzesei ossze vannak keverve..nem tudja hogyan reagaljon..mert hogy valami kis szikrat erez irantad az 100% ha azt valasozlta hogy atgondolja. ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Remélem, mert aztirta amkor még nemtudta hogy attól függ ki lenne az!! és megkérdeztem minden lányt az osztályból hogy kivel járna és engem és két barátnőmet mondta és mivel egyik bnőm sem szereti csak én.. szal remélem
2012. jún. 2. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!