Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy csak a fényképeimbe szerelmes? Vagy most akkor mi van? SOS
Te figyi, hagyd ezt az egészet a fenébe... nem éri meg!
Hidd el átérzem, tavaly én is találtam társkeresőn egy pasit, aki nagyon-nagyon megfogott, iszonyú egyformák voltunk mindenben, sokszor ha mondott vagy tett valamit úgy éreztem, tükörbe nézek. Úgy gondoltam, woww, egymásra találtunk!
De sajna a kapcsolat rövid időn belül tönkrement. Pár napig tartott egy ilyen labilis időszak, de mivel már egyszer valaki mással egy hasonlón átmentem, én erőt vettem magamon, és befejeztem. Nem bírnék kínlódni senki miatt ennyi idős fejjel.
Neked is be kéne látni, hogy ha szeret, akkor nem bír ki 3 napot se nélküled, nemhogy 3 hetet! Akkor hív, ír, ha baromira elfoglalt, akkor is egy sms, egy hívás, egy e-mail bele kell, hogy férjen. Tudod alapigazság, hogy egy férfi csak akkor nem hív fel, ha nem akar felhívni. Most komolyan, az neked párkapcsolat, hogy a képeidet nézegeti, te meg felőrlődsz a bizonytalanságtól? Hát ettől szerintem még a biztos rossz is jobb, de te tudod.
35/n
Dehát mennyire akarsz türelmesnek lenni, az ég áldjon meg? Három hete nem is láttad, jóformán nem is keres! Ez a pasi szépen elrakott téged talonba.:/
Ahogy én látom, két választásod van. Vagy szakítasz vele (és nem hallgatsz a könyörgésére), egy ideig fájni fog, de aztán továbblépsz, vagy hagyod, hogy játssza a kis játékát, elővegyen, amikor szüksége van rád, és hanyagoljon, amikor nincs rád szüksége, végül szakítson ő, amikor talál egy számára megfelelőbb alanyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!