Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Szerelmes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerelmes vagyok, nem tudom hogy hogy mondjam/ mondjuk el apumnak.

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok édesapám haverjába.

38 éves. egy éve kerültünk közel egymáshoz. Azóta mindig jön értem a sulimhoz együtt megyünk bulizni elkísérem a meló helyére meg minden de éjjel-nappal rá gondolok vele akarok lenni az ő fényképe van előttem mikor kielégítem magam és stb... kijelentette hogy elhagyja az országot Németországba megy. jövőre érettségizem, de németből már le tettem az emelt érettségit és már nyelvvizsgám is van. A szerelmem ki akar vinni engem hogy együtt éljünk és ott szereznék szakmát is. Nem tudom hogy apumnak hogy mondjam el, hogy a haverjával együtt vagyok egy éve és hogy kimennék vele lakni. A baj még az hogy szeptemberbe leszek 18 és ő már nyáron menne hogy adagoljam be apumnak a helyzetet?

2012. máj. 28. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Üljetek le 3en és mondjátok el mi van. Az a legtisztább.. Ha csak kerülgeted meg elejtesz dolgokat jobban ki fog akarni. Valószínűleg apud nagyon ideges lesz, de ha kiáltok egymás mellett lehet összejön.
2012. máj. 28. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
sehogy az apád elevenen égetné el a haverjár ezért
2012. máj. 28. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Nézd, nálunk a családban volt ilyesmi, annyi hogy ők Bp-re akartak együtt felköltözni. De kb ugyan ez a szitu csak a srác 36 volt. Ott is leültek 3man. Először a csaj a srác és a csaj anyja (ő volt megértőbb szülő) elmondták a tényeket és kérték az anya támogatását akkorra amikor az apának akarták tálalni. Az anya annyit mondott, hogy nem helyesli ezt az egészet. Elmondták az apának is ő is azt mondta, először megpróbálták eltiltani a lányt, de nem lehetett, mert a srác akkor is elément a sulihoz stb. A lány leérettségizett, és a szülei nyáron beletörődtek, hogy szeptembertől a sráccal lakik fenn Bp. A legtisztább ha mindketten odaálltok a apád elé.
2012. máj. 28. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
De faterod nem lenne ki a "barátjára" mennyire jó a kapcsuk ?
2012. máj. 28. 23:08
 5/6 A kérdező kommentje:
eléggé jó a kapcsolatuk évekig együtt dolgoztak és általában a péntek estét együtt töltik és sörözgetnek meg vagy apum megy hozzá vagy ő jön hozzánk és focit néznek ez pedig péntek szombat vasárnap amikor itt is alszik szóval a hétvégenként szinte mindig itt van vagy mi vagyunk nála
2012. máj. 28. 23:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Huhhh... hát ez nem könnyű eset. Nálam felmerül a gyanú, hogy a fickó szereti a "friss húst", egy majdnem negyvenes férfinál már előfordulhat, hogy ilyesmivel akarja "bizonyítani" a fiatalságát. Nem ismerem az előéletét, a családi hátterét, a tiédet sem, de félek, hogy ez a szerelem nem lenne tartós, és nem működne hosszú távon. Gondolj bele: húsz év múlva 58 lesz, te 38 (már ha addig egyáltalán együtt maradtok), és lehet, hogy ő otthagy majd téged egy olyan lányért, aki akkor lesz 18. Mit teszel majd akkor (főleg ha esetleg gyerekeket is szülsz neki)? Állítólag mi, férfiak könnyen megbolondulunk idővel, van is olyan ismerősöm, aki évekkel ezelőtt otthagyta a családját, és elvette a lánya barátnőjét feleségül. Nem riogatni akarlak, csak szeretném, ha végiggondolnád a jövődet, lehetőleg nem rózsaszínű ködön keresztül nézve azt. Egyébként apukád hogyhogy nem vett észre ebből az egészből semmit? (Mondjuk az is érdekes, hogy egy 37-38 éves férfi "csak" egy 17-18 éves lánykát tud szerezni magának, nem egy korban jobban hozzáillő nőt, szerintem azért ez is sugall valamit.) Ami még a véleményem: ezek után elvárható lenne, hogy a fickó is álljon oda apukád elé, hiszen ő is nyakig benne van a dologban, nehogy rád hárítson már mindent. Nem szeretnék vészmadár lenni, de alapból szkeptikus vagyok a dolog jövőjét illetően. Talán jobb lenne, ha keresnél egy korodbeli fiút magadnak, de én nem akarok beleszólni, ez végül is a ti ügyetek.
2012. máj. 28. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!