Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/21 anonim válasza:
szerintem nem vagy az már bocsi.ahhoz hogy az legyél kell az érintés,a simogatás,a csók,a jelenléte.
4/21 anonim válasza:
Én is szeretlek <3
Onlány voltam ! :D
5/21 anonim válasza:
Lehet normális is, a körülményektől függ :)
6/21 A kérdező kommentje:
köszi
2012. máj. 31. 17:11
7/21 anonim válasza:
ez hülyeség ! nem lehetsz szerelmes! ha azt gondolod akkor még nem voltál az !! nem ismerheted őt meg gépen keresztül annyira hogy azt mondd hogy "igen! nekem ő kell! minden hülyeségével, hülye szokásával együtt.." lehetetlen.
8/21 anonim válasza:
nem hülyeség! mi a párommal online lettünk szerelmesek, és élőben is nagyon jól működik a kapcsolatunk
10/21 anonim válasza:
Nem normális,ezután fog jönni a szájberszex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!