Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a franc van már? Miért szenvedek még mindig? Meddig fog tartani?!
kb 2 hete szakítottunk a barátnőmmel. hosszu a fáma, az én hibám volt a dolog, de nem csaltam meg semmiylen formában, és nem si más nő miatt.
szerelmes voltam, tényleg nagyon, imádtam szerettem ,ő is engem..:/ legalábbis azthiszem....
még midnig szinte minden nap elfognak a könnyek miatta, ohgy nincs ő nekem többé, soha többé nem csokolhatom, nem ölelhetem...nem szoríthatom magamhoz...
futottam utánna, megtettem midnent, hogy velemmaradjon, de mégsme kellek neki már...:/ fáj sezméletlenül, ohgy elcsesztem.
meddig leszek még iylen sz*r állapotba?!
érzelmes srác vagyok, ő hozzta ki belőlem ezeket az érzelmeket.
tudom ,hogy ő már tulvan rajtam, nem sír utánam ,nem is gondol rám..:/ , lehet már el is felejtett.
de én enmtudok iylen könnyen túllépni rajta...nemtudom elfelejteni az emlékeketm s nemtudok abba az ostoba mondatba takarózni, hogy "majd lesz más"....:/
más?! mienk?! ha nekem ő kell...
reménytelen, hogy visszakapjam, nemfogom, ijenre ne is bíztassatok, mert tnyleg már mindent megpróbáltam.
Azt akarom tudni, mikor nemfog már fájni...mikro fogok rá kevésbé gondolni, és mikor leszek tul rajta...
bocs a hibákért, este van ,és nem si vagyok a toppon..:/
22/F
és két évet voltunk együtt
..:/
neked talán ez még kapaszkodo, hogy kicsit megorroltál rá, és nem érzed azt amit régen...de én?! oda vagyok érte még mindig, és elcsesztem, emiatt elhagyott, és kiszeretett belőlem..:/
amikro együtt voltunk sosem láttam át mekkora kincs is volt ő nekem...hanem most, hogymár nincsen...most maradtam hoppon, hogy uristen, miylen különleges lány volt, éshogy iylet mégegyszer az életembe nem találok..:/
együtt érzek veled...1,5 éves kapcsolat volt
18/F
mindenkinél másképp van ez,uh az időt megjósolni csak úgy nem lehet.
mert pl a nők az életük legnagyobb szerelmén is simán túl vannak 2-3 hónap alatt,mert náluk folyamatosan van új jelentkező,aki segíthet kilábalni belőle.
sőt,egy jobb csajnál az udvari bolondok sorban állnak és lesik,hogy mikor szakít már.
a férfiembernek magának kell tennie,hogy túlessen ezen.
én egyszer reccsentem meg nagyon nő miatt.
fél évig ittam,másra rá sem bírtam nézni.
aztán elkezdtem csajozni,kényszerítettem magam és kb havi 3 új csajt szedtem fel és dugtam meg.
ez ment fél évig és utána már jól voltam.
mai fejjel egyből ezzel kezdenék.
azonnal dugni kell,az sem baj ha fizetsz érte.
az új élmények,behatások segítenek felülírni a régieket.
az viszont kb 2 évbe telt,hogy ne kapjak szinte dührohamot,ha elképzeltem,amint éppen másik palival dug.
Az érzés pár hónapig eltart még.
Szerintem ez olyan, mint a gyász... De tényleg.
A féltékenység mindig benned lesz, ha a csaj egy új pasival jön össze. Igaz, még sose voltam olyan nagyon-nagyon szerelmes, de éreztem már én is így.
24/N
fhuuuu több év..:/ faxa..:/ jol megcsináltam magamnak..:/
irta, valaki, hogy csajozzak...háthh...khhm...ha menne csajoznék...csak sajna ezzela szakítással a maradék önbizalmam is elment...a csajok ezt megérzik, tudják..:/
semmi esélyem nincs náluk, hiába vagyok "sármos" állítólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!