Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 18 év alatti párok kb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 18 év alatti párok kb. hanyad része marad együtt? Szerintetek lehetséges, hogy ez örökké fog tartani?

Figyelt kérdés

Szerintem megtaláltam az igazit, de általában az ilyen tini-szerelmek mindig szakítással végződnek. Lehetséges, hogy ez hosszú életű lesz, ha mindketten szerelmesek vagyunk és nagyon komolyan gondoljuk a kapcsolatot? Nem vagyunk túl fiatalok?

:)

L/17 (F/18)

2012. ápr. 20. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
a szüleim fiatalon jöttek össze, és azóta is együtt vannak. :)
2012. ápr. 20. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
azon múlik hogy mennyire tudjátok építeni önmagatokat 1 párkapcsolatban mennyire vagytok fejlődőképesek és türelmesek 1mással és a kapcsolattal szemben. minden problémát meg kell oldani csak időt kell adni a másiknak
2012. ápr. 20. 18:24
 3/5 étoile et lune ***** válasza:

Én tudok ilyen eseteket... Például a keresztszüleim 16 és 19 évesen jöttek össze, azóta két fiúk van, most már 18 éve szerintem együtt vannak. Habár kezdenek szétmenni, de csak az egyik fél miatt (ha bárki is azt állítaná, hogy nincs olyan, hogy egy kapcsolat csak az egyik ember miatt sz*r, akkor nem hiszek neki...:)

Akkooor... A másodunokatesóim szülei 25 éve vannak együtt, ők is kamaszon jöttek össze, még mindig odavannak egymásért. A barátom szülei is 18-19 évesen jöttek össze, még mindig jól megvannak.

2012. ápr. 20. 18:32
 4/5 étoile et lune ***** válasza:

Szóval én hiszek a korán kezdődő szerelmekben is, ha nem tenném, alapból sz*rul állnék hozzá a párkapcsolatomhoz. :)

A lényeg, hogy totálisan megismerjétek egymást, szokjatok rá a ,,mire gondolsz?" kérdés fel-feltevésére, ne legyetek önzőek az ágyban, és... Hát, ezek az alapok.

2012. ápr. 20. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ember minden szerelemre azt hiszi, hogy rátalált az igazira.
2012. ápr. 21. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!