Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokáig fog tartani a hiánya? Lehet még esélyünk együtt?
Figyelt kérdés
Szeretem a barátomat, de ő azt mondja már nem szeret. Majdnem 2 évig voltunk együtt. Az utóbbi fél évben nála laktam. Nagyon rossz most. Szeretem, és most 1 hónapra nagyon távol leszek tőle.
de azt mondta utána is találkozhatunk.. és még egy nyaralás is szóbakerült.. vagy felejcsem el...
2009. júl. 2. 13:57
1/3 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy csak kicsit külön akar lenni, vagy abszolút nincs már esélyed, mert ha nincs neked is az lenne a legjobb ha elengednéd teljesen. Tudom mit beszélek, én is nem rég jöttem ki egy ilyenből. Amíg tudsz róla, összejártok NEM fogod tudni elengedni teljesen. Pedig ha ő nem szeret, akkor el kell, még akkor is ha te igen. Én is megpróbáltam az ex-szel barátkozni és szenvedtem. Szenvedtem, mert ott volt velem de nem lehetett az enyém. Most h "mérföldekre" vagyunk egymástól, tudom h csak kapaszkodtam. :)
2/3 anonim válasza:
ha ö nem szeretet csak te akkor semmi értelme nincsen mert lehet h csak megfog bántani vagy bármi.ö meg ne legyen veled azért mert büntudata van,ha az egyik félnél kihal a szenvedély/szerelem akkor annak a kapcsolatnak sok lényege nincsen.De ha azt akarod h ne legyen vége akkor szerezd vissza a szerelmét.De ha vége lesz akkor meg gondolj a szép emlékekre és ne arra h vége,fogd fel majd ugy h legalább neki nem kell szenvednie!
3/3 anonim válasza:
Egy pár hónap nem nagy idő, megvárhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!