Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám magam mellett tartani?
sziasztok! amit most leírok azért lehet szidni oltani de kérlek most ne tegyétek.
február 1.óta vagyok együtt egy fiúval de már korábban is volt egy néhány hetes kis kapcsolatunk az a túl gyors tempó miatt ért véget és azért mert megcsalt kollégiumban "él" nem tudom meg gátolni h néha néha lányokkal legyen pénteken és vasárnap találkozunk csak vasárnap még egészen normális volt ( egy párszor vissza olvastam az üzeneteit fb-n és az volt benne h az egyik oda járó lánnyal beszélget arról h hétfőn lefekszenek egymással ugyan azzal akivel már korábban megcsalt!!!). És hétfő óta tényleg csak veszekszik velem azt mondja szeret de már nem Úgy mint máskor meg hogy pénteken megbeszéljük kérlek szépen segítsetek nem akarom elveszíteni hosszú idő után (apám halála óta) ő volt az első fiú akiben megbíztam segítsetek hogyan tartsam meg magamnak őt? 15/l ő 17/F
hülye vagy.a korod nem mentesíthet ez alól!
agyat kéne növeszteni ez az én jótanácsom.
szia!
Én nem szeretnék most veszekedni meg semmi, de ha olyanokról beszél másokkal, hogy lefekszenek, akkor ennek nincs értelme.
Hidd el, hogy jobb lesz nélkule. Ha vele maradsz, lehet, hogy sokkal tobb dolgot megtesz..
Nem azt mondom, hogy hagyd ott, hanem ha tudsz valahogy ijessz rá, hogy kész vége.
Hidd el, ilyen srácért nem éri meg kuzdeni, mert eléggé nagy szemétséget csinált..
Nem akarok veszekedni, csak jó indulatból mondom.
És kitartást! Sok sikert! ;)
15 (L)
Ha szakításról beszél és azzal a csajjal meg azt beszélgette, hogy le fognak fekudni, akkor sajnálom, de azt kell mondjam, hogy ennek nincs értelme.
Ne hagyd magad becsapatni. Tudom, hogy nehéz nem rá gondolni, jártam már ilyen cipoben..ez nagyon mocskos dolog tole.
Sajnálom, nem szeretnék veled vitázni, de ezt a kapcsolatot el kell felejtened.
Tudom, hogy nehéz, de ezt én a helyedben nem hagynám vagy már nem is folytatnám.
Ezt én is csak jó indulatból mondom, nem akarom, hogy bajod legyen, bárki is vagy..
Sajnálom! És fel a fejjel! Találsz te jobbat is, hidd el!
16 éves leszek, nekem is volt már ilyen helyzetem, tapasztalatból beszélek.
Sajnálom! :( De ez az igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!